Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Služby čištění odpadů a revize kanalizace jsou stále v provozu - Herčík a Kříž

Firma Herčík a Kříž, spol. s r.o. je stále funkční a připravena vám poskytnou kompletní služby pro správu a údržbu kanalizací. V případě potřeby volejte dispečink 604 208 684.

Čistíme domovní odpady a kanalizace i v době koronaviru

Máte-li problém s kanalizací, obraťte se na nás. Stále i v této nelehké době poskytujeme kompletní služby jako čištění kanalizace, čištění odpadu, kamerové prohlídky kanalizace, sání lapolů, žump a jímek, bezvýkopové opravy kanalizací a frézování překážek v kanalizaci.

Náš dispečink 604 208 684 je vám k dispozici od 6:30 do 15:00. V této době si můžete domluvit vhodný termín realizace. V případě havárie kanalizace jsme vám k dispozici do 18:00.

Bezpečí vás i nás je pro nás prioritou

Proto jsou naši zaměstnanci, mimo jiné, standardně vybaveni ochrannými rouškami a dezinfekcí. Při komunikaci s našimi zaměstnanci prosím používejte také ochrannou roušku a ideálně dodržujte odstup alespoň 2m, je-li to možné.

Držte se, společně to zvládneme

Závěrem bychom chtěli poděkovat všem našim zákazníkům a obchodním partnerů, že nám v této nelehké době drží přízeň a popřát všem pevné zdraví!!!


HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.
logo HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.

Profesionální služby pro správu a údržbu kanalizací a domovních odpadů. Každý rok vyřešíme přes 6 000 problémů s kanalizacemi, staráme se o více jak 18 000 zákazníků a zkušenosti sbíráme od roku 1993.

 
 
Reklama