Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čištění ucpaných odpadů v Praze a okolí

Ucpaný odpad není zrovna příjemná věc. A horší to je, když je potrubí ucpané za vaší odbočkou a do bytu vám teče vše, co nad vámi sousedi spláchnou. V tomto případě volejte profesionály.

Co dělat, když vám odpadní voda vytéká ze stoupačky do bytu?

Doporučujeme obejít sousedy nad vámi s tím, aby do vyřešení havárie na kanalizaci nic do odpadu nebo záchodu nevylévali a ani nepouštěli vodu. Víme, lehce se to řekne, ale málokdo ze sousedů to pak dodrží. V tomto případě, pak doporučujeme uzavřít hlavní uzávěr vody pro objekt a hned volat profesionály na čištění odpadů.

Čištění ucpaného odpadu

Profesionální firma na čištění domovních odpadů disponuje čistícími spirály na čištění menších profilů a taky tlakovou vodou na vyčištění zanesených přípojek a stoupaček.

V naší firmě Herčík a Kříž máme 7 vozů na čištění odpadů jak tlakovou vodou, tak motorovým perem (spirálou) a celkem 12 vozů na čištění kanalizace tlakovou vodou. Budeme rádi, když se nejen v případě havárie kanalizace na nás obrátíte.


HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.
logo HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.

Profesionální služby pro správu a údržbu kanalizací a domovních odpadů. Každý rok vyřešíme přes 6 000 problémů s kanalizacemi, staráme se o více jak 18 000 zákazníků a zkušenosti sbíráme od roku 1993.

 
 
Reklama