Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Nicoll Česká republika se i letos představí na konferenci portálu tzbinfo

Představíme zde svůj odhlučněný odpadní systém dBlue. Zde bychom chtěli navázat na naše zkušenosti s dodávkami tohoto systému pro revitalizace panelových domů na Mostecku, Ústecku a Ostravsku.

Odhlučněné systémy vnitřní domovní kanalizace jsou již v současnosti běžným standardem v nových bytových a rodinných domech i objektech občanské výstavby. Zejména pak ve vícepatrových budovách je jimi stále častěji nahrazováno běžné odpadní potrubí při rekonstrukcích, protože právě hluk z odpadního potrubí je jedním z velkých problémů starých panelových domů i jiných starších objektů. Systém dBlue umožňuje snížení hluku odpadního potrubí až na 16 dB. Hlavním cílem při vývoji odpadního systému dBlue bylo vytvořit jednotný systém trubek, tvarovek a upevnění, který zajišťuje vysoké snížení hluku uvnitř potrubí a příznivý poměr ekonomických nákladů a nejlepších akustických výsledků ve své třídě.

Základní parametry systému dBlue
  • snížení hluku odpadního potrubí až na hladinu 16 dB při použití akustických objímek PHONOCLIP
  • vysoká odolnost vůči teplotám tekoucího odpadu až do +90°C (krátkodobě i +95°C)
  • vysoká odolnost vůči chemickým složkám obsaženým v odpadní vodě
  • hladké stěny znemožňují usazování vodního kamene
  • odolný proti korozi
  • rozměry trubek a tvarovek v plném rozsahu od průměru 40 mm do průměru 160 mm
  • dovoluje montáž i při teplotě pod -10°C

Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama