Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový katalog a ceník společnosti Nicoll pro vnitřní instalace sanitu a odvodnění

Nový katalog si můžete stáhnout, nebo si ho vyžádejte v tištěné verzi. Nově jsme do něj zařadili předstěnové prvky naší sesterské společnosti SANIT Eisenberg a rozšířili nabídku kompletačních výrobků.

Nový katalog a ceník společnosti Nicoll pro vnitřní instalace sanitu a odvodnění

V ceníku najdete odhlučněné odpadní systémy dBlue a FRIAPHON, domovní rozvody vody SYSTEM'O, předstěnové instalační prvky, kompletační výrobky, domovní vpusti, plastové okapy MARELY, gravitační dešťovou kanalizaci a podtlakové odvodnění střech Akasison, liniové a bodové venkovní odvodnění, šachty a zpětné klapky, produkty pro vsakování dešťové vody a nádrže na dešťovou vodu Garantia.

Společnost Nicoll od roku 2019 začíná dodávat na trh výrobky sesterské společnosti SANIT Eisenberg, a proto jsme výrazně rozšířili sortiment předstěnových instalačních modulů pro WC, pisoáry, bidety, umyvadla i výlevky včetně široké škály ovládacích tlačítek. Rozšířili jsme také nabídku kompletačních výrobků.

Více na www.nicoll.cz


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama