Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Luxusní sprchový kout PUR i do atypického prostoru

Bezrámová sprchová zástěna PUR od společnosti SanSwiss splní veškerá Vaše přání – díky široké nabídce standardních i zvláštních provedení a atraktivní nabídce příslušenství.

Přímo na sklo lze namontovat poličku a držák ručníků, na zeď je možné umístit sedátko s nosností 120 kg. Kvalitní materiály jako masivní panty a kování, 8mm bezpečnostní sklo, ale i stabilizační vzpěry a designová madla poskytnou vysoký komfort při sprchování po mnoho let. Vysokou kvalitu sprchových zástěn dotváří jak standardně dodávaná antiplaková úprava Aquaperle, tak na vnitřní straně zapuštěné panty vybavené zdvihovým mechanismem. Díky těmto přednostem bude čištění sprchového koutu jednodušší.

Ať už se jedná o zvláštní rozměry až do výšky 2300 mm, zkosení, výřezy, či zkrácené boční stěny, pro SanSwiss – specialistu na atypická řešení – toto není žádný problém!


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama