Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vanová zástěna v elegantní matné černé barvě

SanSwiss potěší milovníky nadčasových vanových zástěn zbožňující kombinaci černé a bílé. A především majitele menších koupelen, kteří mají doma pouze vanu. A zároveň touží po sprchování a nechtějí si při něm postříkat vodou celou koupelnu.

Vanové zástěny v čirém skle a s elegantními profily i panty v černé barvě vyrábí SanSwiss ve standardní výšce 1500 mm a v několika provedeních. Vanová zástěna SOEB1 v šířce 750 a 850 mm je jednokřídlá, umožňuje otvírání ven i dovnitř, lze ji namontovat vpravo i vlevo, což je praktické a jednoduché řešení. SOEB13 je jednokřídlá vanová zástěna s pevnou stěnou v rovině, zástěnu lze otvírat ven i dovnitř a je též symetrická (lze ji namontovat vpravo i vlevo), pevná stěna je doplněna rohovou vzpěrou pro optimální stabilitu. V nabídce v šířkách od 900 do 1200 mm.

Dvoudílná skládací zástěna SOLB2 je velice praktická, s 90° otvíráním ven i dovnitř, integrované černé panty sklo-sklo s otvíráním pouze ven. Vanovou zástěnu dodává SanSwiss v šířkách od 900 do 1200 mm. Všechna skla jsou bezpečnostní a jsou standardně dodávána s antiplakovou úpravou Aquaperle.


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama