Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nádrže na dešťovou vodu na veletrhu FOR ARCH 2019

Již za méně než dva měsíce začne veletrh FOR ARCH 2019 a společnost Nicoll na něm bude opět prezentovat podzemní nádrže na dešťovou vodu. Naplánujte si návštěvu a sledujte nás na www.destovavoda.cz.

I pro letošní rok jsme pro Vás připravili vstupenky zdarma, zajímavé slevy na nádrže, poradenství k výběru nádrže nebo dotacím a soutěž.
Stále je také otevřen dotační program Dešťovka, z něhož lze získat na koupi nádrže dotaci. Nově byl otevřen pro tento rok také dotační program OPŽP pro obce, kraje a veřejné subjekty, které mohou získat dotaci na pořízení akumulační či retenční nádrže nebo vsakovacího objektu.

Těšíme se na setkání v od 17. do 21. 9. 2019.

Podzemní samonosné nádrže Garantia se instalují do země se zásypem minimálně 500 mm a voda tak téměř nepodléhá zkáze vlivem vysokých teplot a světla. Plastové nádrže mají velkou výhodu z hlediska manipulace a rychlosti montáže. Nádrže Garantia mají velmi masivní monolitickou konstrukci. Jsou samonosné a není potřeba je obetonovávat. Oproti svařovaným nádržím přináší značnou úsporu na armování, bednění a vlastním betonu. Na nádrže Garantia je poskytována záruka 15 let, ale jejich životnost je prakticky neomezená.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama