Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KLUDI ZENTA SL – Krása ukrytá v geometrickém tvaru

Beton, dřevo i kov dávají interiéru puristický charakter, jsou příjemné na dotek a v přírodních barvách země vytvářejí správnou atmosféru interiéru a díky tomu se cítíme dobře.

S tímto vědomím vytvořili designéři KLUDI novou řadu koupelnových baterií KLUDI ZENTA SL, která odpovídá moderním trendům a představuje dokonalou rovnováhu mezi ekonomickým minimalismem a jemnou, delikátní formou.

Design založený na jednoduchých geometrických tvarech byl doplněn o jemné linie a křivky. Hladké přechody mezi tělem, výtokem a pákou baterie dávají celku lehký, jemný tvar. Zároveň se stávají protiváhou surového geometrického základu.

Vodovodní baterie KLUDI ZENTA SL potěší svým řemeslným zpracováním, které se projevuje na dokonale upraveném chromovém povrchu a zdokonalenými detaily. Návrháři nezapomněli na pokročilé funkce. Ergonomická rukojeť příjemná do ruky, vysoce kvalitní keramické kartuše, štíhlé tělo baterie umožňující instalaci v blízkosti stěny, a tím i úspora místa - to jsou jen některé z vlastností nové řady KLUDI ZENTA SL.

Vysoká kvalita, jedinečný design a vynikající funkčnost umisťují nové výrobky KLUDI do segmentu Smart Luxury. KLUDI ZENTA SL je prvotřídní novinkou v nejlepším stylu.

 
 
Reklama