Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kreativní a moderní - design módní koupelny

Přitahují pozornost,překvapí designem a zapadají do moderního životního stylu.Jak vytvořit takový prostor? Potřebujeme promyšlený design a kvalitní výrobky,které pomohou splnit sen o ideální koupelně.

Kreativní a moderní - design módní koupelny

Při uspořádání interiérů vždy fungují barvy země. Bílé, béžové, šedé a hnědé jsou velmi zajímavou kompozitní základnou pro koupelnu. Na jejich pozadí vyniká keramika a chromované povrchy baterií. Příjemné klima takového prostoru je vytvářeno nezpochybnitelnými kombinacemi, například povrchem imitujícím beton s dlaždicemi s texturou a barvou dřeva. Právě ony dělají prostory teplé a zároveň originální.

Moderní koupelna počítá nejen s kreativní kombinací materiálů, ale také s použitím zajímavého osvětlení a výběru baterie. Z tohoto hlediska si zaslouží zvláštní pozornost KLUDI AMEO – laureát mnoha prestižních ocenění, včetně ocenění Red Dot Award, Plus X Award nebo Best product 2017. KLUDI AMEO, charakterizovaná kombinací jednoduché formy se zaoblenými liniemi těla a páky, je realizací předpokladů dnešního módního měkkého purismu. Kombinuje minimalistické úspory s organickými formami inspirovanými přírodou.

Navíc se zaměřuje na inteligentní řešení a funkce, jako je mírně nakloněné tělo baterie, které zaručuje pohodlné mytí rukou. Stejně tak i ergonomické rukojeti, které umožňují intuitivní ovládání. Důležitým řešením je také s-pointer perlátor, který omezuje průtok vody na 6 l / min a poskytuje měkký, provzdušněný proud.

Dokonalý interiér se skládá z více než jen dokončovacích materiálů nebo funkčního designu interiéru. Celý je vyroben z: koncepce, dobře definovaného očekávání uživatelů, dobře zvoleného řešení, barev, textury a příslušenství. Pouze společná kombinace těchto prvků způsobí, že se vaše sny o dokonalé koupelně stanou skutečností.
 
 
Reklama