Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KLUDI Pure Function. Jedna idea - Tři série výrobků

Vynikající design a vysoká kvalita za přijatelnou cenu je mottem nového konceptu produktů KLUDI Pure Function.

KLUDI Pure Function. Jedna idea - Tři série výrobků

KLUDI Pure & Style. Elegance v moderní verzi
Výrazný geometrický tvar baterií KLUDI Pure & Style s jemně zaoblenými okraji dodává baterii lehký, moderní vzhled. Dokonale hladký chromový povrch, vysoce kvalitní keramické kartuše, které usnadňují přesné nastavení, široká škála dostupných výrobků v sérii - to jsou prvky nezbytné v interiéru moderní koupelny. Není divu, že série KLUDI Pure & Style byla oceněna cenou Red Dot Award za inovaci, výjimečnou kvalitu a funkční design.

KLUDI Pure & Solid. Krása a ergonomie
Řada KLUDI Pure & Solid se zaměřuje na jemný, nadčasový styl. Díky své jednoduché linii a perfektní úpravě se baterie KLUDI Pure & Solid hodí do interiéru v moderním stylu, stejně jako do uspořádání, v němž vládnou klasika i tradice. Funkčnost jde ruku v ruce s designem. Řada KLUDI Pure & Solid je vyrobena výhradně z nejkvalitnějších součástí, zejména moderních keramických kartuší, které zajišťují rovnoměrný a tichý průtok vody. Mezi další výhody patří ergonomicky tvarovaná rukojeť a výtok, nebo možnost montáže vanových a sprchových baterií v blízkosti stěny, což umožňuje výraznou úsporu prostoru v koupelně.

KLUDI Pure & Easy. Lehkost a jednoduchost
Promyšlený design, všestrannost a současně pozoruhodná, přesná linie činí baterie KLUDI Pure & Easy dokonale přizpůsobené moderním interiérům. Dynamický tvar baterie, v chromovém nebo bílém provedení, výborně zdůrazní charakter koupelny. Moderní funkčnost zde hraje důležitou roli - pohodlná široká rukojeť, jasné označení teplé a studené vody, perfektní tvar a hladký povrch baterie výrazně ovlivňuje její použití. Dalším důležitým řešením je funkce EcoPlus (studená voda teče ve střední poloze páky) pro ekologický provoz.

 
 
Reklama