Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Extra mělké sprchové vaničky GROHE

Společnost GROHE, přední světový výrobce sanitárního vybavení, nyní prostřednictvím své unikátní řady vysoce kvalitních sprchových vaniček, které představují dokonalý soulad formy a funkce do každé moderní koupelny, posouvá laťku pohodlí a praktičnosti.

Extra mělké sprchové vaničky GROHE

Sprchové vaničky GROHE jsou určeny jako součást dokonalé kombinace PerfectMatch: Nejen, že jsou dokonale sladěny se třemi stejnojmennými řadami koupelnového vybavení, GROHE Bau, GROHE Euro a GROHE Cube, ale lze je rovněž kombinovat s ostatními koupelnovými doplňky GROHE.

Sprchové vaničky GROHE jsou vyrobeny v prémiové kvalitě a mají mimořádně nízký vstup s vnitřní hloubkou pouhé tři centimetry. Díky tomu jsou sprchové kouty vybavené vaničkami GROHE zcela bezbariérové.

Dostupnost různých designových variant, od čtvercových po obdélníkové, umožňuje snadné přizpůsobení interiéru koupelny. Součástí portfolia je celkem sedm modelů s různými rozměry, od 80 × 80 cm po 90 × 120 cm.

Všechny sprchové vaničky jsou vyrobeny z mimořádně hygienického akrylového materiálu s povrchovou úpravou Alpine White, která na první dotyk působí příjemně teple. Akrylový materiál je navíc hladký a neporézní, a disponuje protiskluzovými vlastnostmi. Robustní zpracování vaničky zajišťuje její dlouhou životnost a výjimečnou spolehlivost.


Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama