Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

První kolekce sanitární keramiky Bau Ceramic od GROHE

GROHE uvádí na světový trh svou první kolekci sanitární keramiky. Postupně Vám představíme tři nové řady keramiky GROHE, první je řada Bau Ceramic.

Kolekce BAU CERAMIC – to je moderní všestrannost
Kolekce BAU CERAMIC – to je moderní všestrannost

Celá řada Bau Ceramic je perfektně kombinovatelná s vybranými vodovodními bateriemi, ovládacími tlačítky a doplňky značky GROHE. To umožní instalatérům, architektům a projektantům plánovat esteticky zcela sladěné koupelny od jednoho dodavatele, kterým je společnost GROHE.

GROHE Bau Ceramic – moderní všestrannost

Tato řada obsahuje tři standardní závěsná umyvadla s šířkou 55, 60 a 65 cm a jedno menší umývátko o šířce 45 cm. Pro zakrytí odtoku jsou k dispozici elegantní sloupy a polosloupy. Součástí této řady jsou rovněž vestavná umyvadla a umyvadla zápustná.

Co se týče toalet, kolekce nabízí širokou škálu produktů bez okrajového splachovacího kruhu (rimless) a s nadčasovým vzhledem. Kromě tradičních závěsných WC s hlubokým splachováním, je k dispozici také stojící WC se spodním nebo zadním odpadem.

Kolekce nabízí rovněž stojící mísu pro kombi WC – jednu se zadním a druhou se spodním odpadem. Řadu toalet doplňují dokonale sladěná WC sedátka, která mohou být volitelně vybavena poklopem se samozavíracím mechanismem (softclose).

Pisoáry řady Bau Ceramic jsou k dispozici s přívodem zezadu nebo shora. Portfolio produktů této kolekce uzavírají dva bidety, závěsný a stojící.

Inovativní klíčové technologie

Pro kolekci GROHE Bau Ceramic jsou typické inovativní technologie za atraktivní cenu. Konstrukce záchodové mísy GROHE bez okrajového splachovacího kruhu zaručuje, že celý povrch toalety GROHE Bau Ceramic je snadno dosažitelný a čistitelný, což zajistí nejvyšší možné standardy hygieny. Sedátko se snadnou demontáží čištění dále zjednodušuje. Obě tyto vlastnosti šetří čas a zajišťují nekompromisní hygienu v koupelně.


Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama