Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kuchyňský systém GROHE Blue Home

Neperlivou, jemně perlivou nebo perlivou vodu, která skvěle chutná, je filtrovaná a vychlazená na optimální teplotu, budete mít k dispozici přímo z elegantní kuchyňské baterie. Kromě stávajícího modelu Blue Home uvedla společnost GROHE v lednu 2019 na trh novou verzi s vytahovacím perlátorem.

Kuchyňský systém GROHE Blue Home
Kuchyňský systém GROHE Blue Home

A díky aplikaci GROHE Ondus budou uživatelé okamžitě upozorněni ve chvíli, jakmile se bude zbývající kapacita filtru nebo CO2 karbonizační lahve blížit ke konci.

Všestrannost formou i funkcí

Systém GROHE Blue Home představuje malou revoluci v kuchyni. Díky svému elegantnímu designu se baterie GROHE Blue Home stane také atraktivním středem pozornosti kuchyňského interiéru. Tato štíhlá dřezová baterie se může pyšnit intuitivním ovládáním, dvěma dostupnými povrchovými úpravami – chromovou a SuperSteel – a třemi variantami výpusti, díky kterým se stane přirozenou součástí každé kuchyně.

Prostorově úsporná a snadná montáž

Startovní sada systému GROHE Blue Home obsahuje vodovodní baterii a chladič vybavený integrovaným filtrem a CO2 karbonizační lahví. Celý systém je mimořádně kompaktní a vejde se i do té nejmenší kuchyňské linky. Pro umístění chladiče bohatě stačí, pokud má linka 40 centimetrů na šířku. Filtr, který zajišťuje optimální kvalitu pitné vody, a CO2 karbonizační lahev pro osvěžující požitek z perlivé vody, lze snadno vyměnit zepředu.

Více informací na webových stránkách firmy GROHE.


Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama