Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zvýhodněné ceny - oční vymývačky - dávkovače náplastí

Nižší ceny! Obchod Shop.OcniSprchy.cz nyní nabízí produkty bezpečnosti práce - oční vymývačky i nástěnné stanice, centra záchrany a také dávkovače náplastí QuickFix - za zvýhodněné ceny!

Zvýhodněné ceny - oční vymývačky - dávkovače náplastí

Dosažení tzv. nulového rizika na pracovišti je prakticky nemožné, proto je důležité předcházet možným rizikům a také být vybaven prostředky pro poskytnutí první pomoci. Na pracovištích se stávají stovky poranění každý den. Při závažnější nehodě je nutné využít centrum záchrany s bezpečnostní sprchou nebo stanici první pomoci, většina zranění jsou však lehčí pracovní úrazy, kde zalepení ranky hygienickou náplastí je dostačující.

dávkovači QuickFix je každá náplast samostatně a hygienicky bezpečně zabalena. Pouze zatáhnete a ihned máte náplast připravenou k použití, navíc se sami jednoduše ošetříte jen jednou rukou. QuickFix je nově vyvinutá koncepce: nástěnný dávkovač vybavený dvěma baleními náplastí. Existují tři druhy náplastí, které se tak dají uvnitř dávkovače kombinovat v souladu s požadavky vašeho pracoviště. Do stejného dávkovače lze umístit také ampule QuickRinse pro výplach očí se sterilním roztokem chloridu sodného. Pro použití v terénu máme i kapesní verze.

Při postižení očí zajistí první pomoc oční vymývačky - při zasažení kyselinou nebo louhem s roztokem fosfátového pufru, v případě vniknutí cizích těles do oka vymývačka se sterilním roztokem NaCl. Vymývačky se snadno používají, jsou sterilní a hygienické. Díky pečeti je, v souladu s příslušnou normou, nelze použít opakovaně. Oční mušle zajišťuje otevřené oko, s vymývačkami s nástavcem DUO lze provést výplach obou očí současně a nemusíte se tak rozhodovat, které oko zachráníte dřív. Dodávají se v různých velikostech včetně držáku na stěnu nebo v různých typech stanic první pomoci – v sadách s další výbavou podle potřeb konkrétního pracoviště.

V nabídce firmy BangCo naleznete široký sortiment produktů pro bezpečnost práce: kromě stanic a vymývaček především nouzové havarijní a bezpečnostní sprchy – oční, tělní, kombinované i vyhřívané.

 
 
Reklama