Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kaldewei Skin Touch – wellness přímo u vás doma

Kaldewei Skin Touch spojuje intenzivní uvolnění vanové koupele s luxusní hloubkovou péčí. Systém je integrován v rovině boční stěny vany a obohacuje vodu o jemné vzduchové bublinky.

Kaldewei Skin Touch
Kaldewei Skin Touch

Nejjemnější vzduchové bublinky proudí do vody a obohacují ji o přírodní kyslík, čímž vytvářejí anti-aging efekt. Dochází ke stimulaci kožních buněk, čištění pórů, zvyšuje se prokrvení, vyhlazují se kontury a vrásky – a to vše bez dalších koupelových přísad. Malé vzduchové bublinky připomínají jemné koupací mléko, které se rovnoměrně rozptyluje ve vaně, aby měkce obklopilo vaše tělo. Výsledkem je pocit sametově měkké a hebké pokožky od hlavy až k patě, který přetrvává ještě dlouho po koupeli.

Se Skin Touch se koupel ve vanách Kaldewei z přírodní smaltované oceli mění v okamžiky regenerace a péči s hloubkovými účinky. Systém je integrován v rovině boční stěny vany a obohacuje vodu o jemné vzduchové bublinky, které jsou 100krát menší než bubliny vířivé koupele, čím se výrazně zvyšuje obsah kyslíku ve vodě. Skin Touch je k dostání pro většinu z přibližně 200 modelů koupacích van Kaldewei.



Kaldewei Skin Touch
Kaldewei Skin Touch
Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama