Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kaldewei zařizuje luxusní byty v hamburském Apartimentu

Již brzy přivítá své nájemníky technologicky nejvyspělejší obytný dům v Německu.



Nájemníci si zde mohou užívat nejmodernějších rafinovaností jako je komfortní ovládání prostřednictvím aplikací, Wi-Fi a Bluetooth, kterými je dům vybaven od vstupních dveří až po podkroví. Vedle technologií inteligentní domácnosti sází tento objekt i na další produktová řešení nejvyšší kvality a při budování koupelen se rozhodl pro design značky Kaldewei.

Koupání v Apartimentu se díky modelům van Conoduo a Puro Duo ze smaltované oceli Kaldewei mění v jedinečný zážitek. Modely van se vyznačují dvěma komfortními opěrkami zad a odtokem umístěným uprostřed vany. Vzhled koupelen luxusního Apartimenta doplňují i extra ploché sprchové vaničky zcela v úrovni podlahy modelu Conoflat.

Kaldewei je jako špičkový německý výrobce koupelnového vybavení spolehlivým partnerem pro realizaci bytových stavebních projektů s vysokými požadavky na design a kvalitu. Důkazem slibu kvality firmy Kaldewei je 30letá záruka.

www.kaldewei.cz
Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama