Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchové vaničky ze smaltované oceli Kaldewei s dlouhou životností

Extra ploché sprchové vaničky vyrábí přední výrobce z vysoce kvalitní smaltované oceli Kaldewei, která se v oblasti sanitárního vybavení osvědčuje již několik desetiletí.

Na povrchu s tvrdostí skla nevznikají i při častém používání a čištění ani ty nejmenší škrábance, ve kterých by se mohly usazovat nečistoty a bakterie. Smaltované extra ploché sprchové vaničky od Kaldewei tak zůstávají trvale krásné a zároveň jedinečným způsobem spojují hospodárnost, estetičnost a funkčnost.


  • Příslibem kvality "záruka 30 let" podtrhuje Kaldewei dlouhou životnost svých výrobků a stará se o mimořádně dlouhé intervaly renovací a jistotu při plánování.
  • S deseti produktovými řadami, 57 různými rozměry a více než 50 000 variantami nabízí Kaldewei zcela flexibilní řešení sprch, které splní každý prostorový požadavek, ať již jde o modernizaci nebo o novostavbu.
  • Nejenom investorům, ale také nájemníkům poskytují sprchy v úrovni podlahy od Kaldewei nejvyšší míru bezpečí. Koneckonců je lze instalovat absolutně bez prahů, takže umožňují pohodlný přístup bez hran, o něž by se dalo klopýtnout. Na přání je lze opatřit protiskluzovou úpravou povrchu, jako například Kaldewei Secure Plus.

Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama