Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Baterie Cubito N kombinují atraktivní design a úsporu vody

Značka Jika nabízí široké portfolio vodovodních baterií, které se vyznačují nejen kvalitním a perfektním technickým zpracováním, ale také snadnou instalací. Baterie, které v sobě kombinují nadčasový design a funkčnost, představila Jika také na veletrhu Aquatherm. Největší pozornost byla věnována novým bateriím ze série Cubito Pure.

Baterie Cubito N jsou charakteristické svým atraktivním geometrickým designem. Vedle toho ale disponují také nejmodernějšími technologiemi a nabízí řešení pro úsporu vody. Jejich nespornou výhodou jsou vysoce kvalitní kartuše, které mají dlouhou životnost a nedochází k jejich brzkému opotřebení a následnému protékání vody.

V bateriích jsou dále použity perlátory německé firmy Neoperl vyrobené ze speciálního materiálu, který zabraňuje usazování vodního kamene. Díky tomu nejen šetří vodu, ale přináší také snadnou údržbu.

Umyvadlové baterie Cubito N navíc umožňují nastavení průtoku vody na 5 l/min a nastavení směru proudu vody, čímž přináší další nemalou úsporu vody a energie. Všechny baterie značky Jika prochází výstupní tlakovou zkouškou, která zaručuje skvělou odolnost a dlouhou životnost.

Na veletrhu Aquatherm byly k vidění nejen umyvadlové baterie Cubito N, ale také sprchové nebo bidetové baterie a další příslušenství. Vše bylo doplněno o pravidelné instruktážní prezentace.

Nové baterie Cubito N
Nové baterie Cubito N
Nové baterie Cubito N
Nové baterie Cubito N