Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Video: Jak svařovat s FV Plastem

Začínáte nebo se chystáte pracovat s výrobky značky FV Plast? Účelem videoukázky o polyfúzním svařování plastů je názorně poskytnout informace o výhodách použití plastových materiálů pro rozvody vody, topení a vzduchu, seznámit Vás se zásadami práce s nimi a upozornit na odlišnosti systému FV PPR.

Poradíme vám jak na to, protože právě pro vás, ale i pro připomenutí těm, kteří již mají s FV Plastem zkušenosti, jsme připravili instruktážní video o polyfúzním svařování plastů.

PPR Trubky FASER se skelnými vlákny

Všestranná trubka v tyčích 4 m pro nejnáročnější rozvody pitné, horké i topné vody. Má 3x nižší teplotní roztažnost než trubka PPR a vysokou tuhost. Zároveň se jednoduše svařuje jako běžná trubka PPR. Ideální pro základní rozvody teplovodního vytápění včetně podlahového.

PPR Trubky STABI s hliníkovou vložkou

Trubka v tyčích 4 m vhodná pro rozvody teplé vody ve stropních podhledech, topné i chladící vody teplovodního vytápění, či klimatizačních systémů a všude tam, kde vynikne nízká teplotní roztažnost a vysoká tuhost trubky. Při její montáži odpadá nutnost používání podpůrných žlabů.

PPR Trubky CLASSIC PN 20, PN 16 a PN 10

Trubky z PPR pro vnitřní rozvody studené a teplé vody, pro podlahové a ústřední vytápění, rozvody vzduchu a další aplikace v průmyslu a zemědělství. Nízká hmotnost a snadná zpracovatelnost trubek PPR zaručuje rychlou, snadnou a bezpečnou montáž. Koncepce svařování a nízká drsnost vnitřní stěny snižuje výrazně tlakovou ztrátu potrubních rozvodů.



Budete-li potřebovat podrobnější informace na doplnění, neváhejte se na nás kdykoli obrátit!

Váš FV Plast


FV - Plast, a.s.
logo FV - Plast, a.s.

FV Plast, a.s. vyrábí a dodává špičkové plastové trubky a tvarovky pro rozvody studené i teplé vody, vytápění i chlazení. Novinkou je energeticky úsporný systém FV Klima pro stropní chlazení bez průvanu a hluku, které je vhodné pro novostavby či rekonstrukce.