Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poslední šance na nákup čistíren odpadních vod STMH za příznivější ceny!

Ubíhají poslední týdny, kdy je možné jedinečnou moderní bezúdržbovou 3stupňovou čistírnu odpadních vod STMH pořídit za výhodnější cenu.

Výrobce čistíren odpadních vod STMH, firma Hellstein spol. s r.o., musela z důvodu zvýšení vstupních nákladů přistoupit k úpravě prodejních cen s platností od 1. 1. 2017. Například u nejprodávanějšího typu STMH5U se cena zvyšuje o 6 %.

Přitom do konce tohoto roku stačí čistírnu odpadních vod objednat a samotnou realizaci uskutečnit v průběhu roku 2017.

Váhajícím případným zájemcům o velice kvalitní a ekologické řešení nakládání s odpadními vodami může v jejich rozhodování pomoct bohatý bonusový program, který firma Hellstein spol. s r.o. pro své klienty v průběhu roku 2016 připravila. Jedná se především o pořízení čistírny odpadních vod na splátky od 0 % navýšení a o možnost zpětného odkupu čistíren odpadních vod STMH, kdy klienti získají část svých vynaložených finančních prostředků zpět v případně pozdějšího vybudování veřejné kanalizace a napojení se na ni.

Více informací na www.vracimevodezivot.cz


Objednejte si čistírnu odpadních vod STMH do konce roku vracíme vodě život vracimevodezivot.cz

Podívejte se, jak funguje čistírna odpadních vod STMH


Hellstein spol. s r.o.
logo Hellstein spol. s r.o.

Moderní čistírna odpadních vod STMH pro domácnost, firmy s vysokou stabilitou a účinností čištění. Bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod evropského výrobce s tradicí od roku 1999. Realizace řešení na klíč nebo svépomoci vždy ...