Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezdotykové splachování Geberit Sigma80

Společnost Geberit každoročně investuje nemalé prostředky do vývoje nových produktů a systémů. Výsledkem jsou inovativní řešení a výrobky, které mají dlouhou životnost, bezproblémový provoz a v neposlední řadě jedinečný design. Výrobky Geberit poskytují uživatelům maximální komfort a zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí. Těmito vlastnostmi se vyznačuje i nové bezdotykové ovládání splachování pro WC.

Bezdotykové splachování Geberit Sigma80

S bezdotykovým splachováním toalet se běžně setkáváme na letištích, v kulturních zařízeních či v kinech. Stále více jsou ale bezdotykové systémy žádané také v hotelech, kancelářských budovách nebo soukromých bytech vyššího standardu. Nové splachovací tlačítko Sigma80 splňuje požadavky na high-tech řešení s minimální spotřebou energie a zároveň nabízí stylový design.

Tlačítko Geberit Sigma80 umožňuje bezdotykové splachování dvěma množstvími vody. Místo dvou různě velkých tlačítek má dvě světelná pole různých velikostí. Pro aktivaci spláchnutí stačí lehce pohnout rukou před dlouhým nebo krátkým světelným polem. Servo technologie integrovaná v tlačítku se již postará o vše ostatní.

Geberit Sigma80 umožňuje nastavovat a měnit celou řadu funkcí. Pomocí několika pohybů ruky si můžete zvolit, zda mají být dvě LED světelná pole podsvícená stále, nebo jen když senzor pohybu vyhodnotí, že někdo WC používá.

Uživatel má na výběr z pěti různých barevných podsvícení a jednoduše si může tlačítko přizpůsobit designu koupelny a svému osobnímu vkusu. Tlačítko Sigma80 můžete navíc nastavit tak, aby se spláchnutí spustilo automaticky po každém použití WC.

Stejně jako u ostatních ovládacích tlačítek Geberit i zde platí, že montáž je jednoduchý proces, ve kterém je každý krok důkladně promyšlený. Je však třeba počítat s tím, že tlačítko Sigma80 vyžaduje zapojení do sítě, protože jeho skleněná deska nemá žádná mechanicky ovladatelná tlačítka.

Bezdotykový systém splachování Geberit Sigma80 získal ocenění „red dot design award“ za rok 2012 v oblasti produktového designu.

www.geberit.cz


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.