Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CADURA inspirována přírodou. Novinka ve sprchových zástěnách SanSwiss

CADURA, nová řada kvalitních sprchových zástěn od společnosti SanSwiss, je dokonalou kombinací sofistikovaného designu, do detailu propracované ergonomie i kvalitních materiálů. V nabídce křídlové i posuvné dveře!

CADURA nabízí vysokou funkčnost, kterou lze v dnešní době očekávat od moderní řady sprchových zástěn. Panty, kování i ergonomicky tvarované madlo Vás nadchnou originálním a moderním designem.

Vysokou kvalitu typové řady CADURA dotváří 6mm bezpečnostní skla se standardně dodávanou antiplakovou úpravou Aquaperle, která snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle.

Komfortní otvírání u křídlových dveří, ale i „Soft Open/Close“ systém u posuvných dveří garantují snadné použití.

Sprchové zástěny CADURA vyrábí společnost SanSwiss i v atypických provedeních – ať už se jedná o zvláštní rozměry, zkosení, výřezy či zkrácenou boční stěnu, která může volně navazovat na přiléhající vanu a přirozeně tak oddělit sprchový a vanový prostor. Především pro velkorysé koupelny a wellness centra doporučujeme stále populárnější U-montáže – tedy sprchovou zástěnu v kombinaci s 2 bočními stěnami nebo Walk-in zástěnu s posuvnými dveřmi, které poskytují maximální prostor pro relaxaci při sprchování.

Při vývoji sprchových zástěn CADURA kladla společnost SanSwiss – ostatně jako vždy – důraz na vysokou kvalitu, design a osobitý styl. Sprchové zástěny CADURA byly inspirovány přírodou a byly vyvinuty právě pro Vás!

www.sanswiss.cz



RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...