Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tradice z Čech: sprchové zástěny TOP-LINE

Vyplatí se důvěřovat silné značce, která se úspěšně etablovala na trhu. SanSwiss je tradiční výrobce kvalitních sprchových zástěn a sprchových boxů, který sází na „Zlaté české ručičky“.

Sprchové zástěny TOP-LINE
Sprchové zástěny TOP-LINE

Stále častěji si vybíráme české či regionální produkty. Ať už se jedná o potraviny, nábytek či koupelnové vybavení. Vzpomeňme si na ono staré a trochu otřepané pořekadlo o Češích jako šikovném národu se zlatýma ručičkama. „Zlaté české ručičky“ jsou garancí kvality výrobků, což platí i u sprchových koutů SanSwiss!

Sídlo společnosti se sice nachází ve švýcarském Härkingenu, ale největší výroba a konstrukce byla směřována do České republiky. Zde jsou vyráběny nejkvalitnější sprchové kouty – např. řada Escura, Top-Line, Eco-Line, Swing-Line, Swing-Line F či sprchové boxy MODUL 1400.

Mezi nejoblíbenější řadu sprchových zástěn patří bezesporu řada TOP-LINE. Standard kvality v mnoha variantách. Ať už se jedná o široce otvíratelné křídlové dveře, praktické zalamovací dveře či posuvné dveře s úsporou místa s nejrůznějšími druhy profilů (matný elox, bílá, aluchrom, sanitární barvy) a skel (čiré, Durlux, Mastercarré, Cristal perly, Satén, Linie), zákazník si vždy vybere kvalitní sprchovou zástěnu nadčasového designu za přijatelnou cenu.

Při čištění jistě oceníte možnost odklopení dveří či antiplakovou úpravu Aquaperle, která snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle. Antiplaková úprava se standardně dodává na všech sklech SanSwiss.

V typové řadě TOP-LINE naleznete vanové zástěny i Walk-in zástěny.


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama