Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

WALK-IN zástěny nejenom do hotelů a wellness-center, ale i do bytu

Téměř každý člověk si rád užívá svobody a volného pohybu, totéž platí i při sprchování. Pokud máte ve své koupelně dostatek prostoru a rádi se sprchujete, podlehněte novému trendu v oblasti sprchování – podlehněte WALK-IN zástěnám od SanSwissu.

Zpomalte, zastavte se, odložte starosti a vychutnejte si osvěžující sprchu a velký prostor při sprchování!

Co jsou vlastně WALK-IN zástěny?

WALK-IN zástěny jsou pevné zástěny, které poskytují maximální prostor pro relaxaci při sprchování. Transparentní plochy pevných zástěn se stanou dominantním prvkem Vaší koupelny. I díky široké nabídce designových skel s chromovým dekorem nebo i klasických čirých a tónovaných skel či skel se sítotiskem. Vše musí být samozřejmě laděno do stylu koupelny. Pro vyznavače extravagance nabízí SanSwiss design skla 61 mřížka, 62 stromy, 63 písmo, 64 oblázky. Pro ty, kteří vyznávají klasiku, neradi experimentují a mají rádi čistý a jemný styl jsou doporučována klasická skla jako 07 čiré, 22 Durlux nebo 30 Mastercarré. Všechna skla od SanSwissu jsou bezpečnostní a jsou vybavena antiplakovou úpravou AQUAPERLE.

Co je antiplaková úprava AQUAPERLE?

Skutečná ochrana proti vodnímu kameni. Na skle bez antiplakové úpravy stéká voda po celé ploše skla. Vodní kámen se při odpařování vody usazuje v pórech skla a zastavuje stékání. Antiplaková úprava AQUAPERLE snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle. Díky této úpravě stékají vodní kapky ze skla dolů a neusazují se na něm. Na skle může zůstat jen několik malých kapek. AQUAPERLE snižuje usazování vodního kamene na minimum a značně usnadňuje údržbu skla.

Kam lze WALK-IN zástěny instalovat?

Pevná zástěna z řady PUR se skly s chromovým dekorem, který vytváří jedinečný design
Pevná zástěna z řady PUR se skly s chromovým dekorem, který vytváří jedinečný design

WALK-IN zástěny je možné instalovat do rohu, volně do prostoru nebo jako vanové zástěny. Podle půdorysu a uspořádání koupelny lze některé modely doplnit i o pevnou nebo otočnou stěnu v pravém úhlu. Otočný díl částečně zamezí stříkání vody. Instalace je možná na plochou vaničku, přímo na dlažbu nebo případně na vanu s plochým lemem.

Která WALK-IN zástěna je ta nejlepší?

Všechny WALK-IN zástěny od SanSwissu se vyznačují moderním stylem, vysokou kvalitou a umožňují pohodlný vstup a velký prostor pro komfortní sprchování. Zákazníci si pochvalují pevné zástěny z řady PUR se skly s chromovým dekorem, který vytváří jedinečný design. Populární jsou též WALK-IN zástěny řady MELIA a ESCURA. Řada TOP-LINE je často vyhledávána nejenom díky své vysoké kvalitě, ale i příznivé ceně. Všechny WALK-IN zástěny lze dovybavit praktickými doplňky nadčasového designu – držákem ručníku a skleněnou poličkou.

Bohužel mám koupelnu v podkroví se zkoseným stropem. To mohu na WALK-IN zástěnu zapomenout!

Společnost SanSwiss je specialista na atypická řešení. U WALK-IN zástěn lze dodat i zvláštní provedení, jako je například pevná stěna s výřezem a zkosením s krátkou otočnou stěnou. Ideálně řešení pro koupelnu, která se nachází v podkroví se zkoseným stropem.

Pokud se rozhodnu pro WALK-IN zástěnu, nespadne mi v koupelně?

V žádném případě! Bezpečnost především. Pevné zástěny jsou uchyceny na zeď pomocí L-kování nebo vyrovnávacího profilu, díky kterému se zástěny jednoduše instalují i na nerovné povrchy. Navíc jsou WALK-IN zástěny kotveny pomocí stabilizační nebo stropní vzpěry. Nehrozí tedy žádné riziko.

Samá pozitiva! Existují i nějaké nevýhody WALK-IN zástěn?

Nevýhodou může být stříkající voda ven ze sprchovacího prostoru. Částečně lze tomu zabránit otočnou stěnou, která může elegantně doplnit WALK-IN zástěnu. Pocitově není zajištěn takový tepelný komfort jako u klasických (uzavřených) sprchových koutů. Což však většině lidem nevadí.

WALK-IN zástěny nesmí chybět ani ve wellness centrech!

Mezi standardní vybavení wellness center patří vířivé a relaxační vany, bazény, finské sauny zážitkové sprchy a i WALK-IN zástěny pro maximální komfort při sprchování. Designéři hotelů a wellness center s oblibou vyhledávají extravagantní i klasické WALK-IN zástěny do relaxačních, lázeňských a sprchovacích prostorů. Jsou si vědomi jejich kvality, exkluzivity a jedinečného designu. Při 3D vizualizaci plánovaného wellness centra klienta vždy nejdříve upoutá právě WALK-IN zástěna.

WALK-IN zástěny řady ESCURA zajistí maximální komfort při sprchování
WALK-IN zástěny řady ESCURA zajistí maximální komfort při sprchování

Kde se ještě můžeme setkat s WALK-IN zástěnami od SanSwissu?

Jak již bylo řečeno, WALK-IN zástěny se instalují do bytů, domů, relaxačních a wellness center, ale i do loftů. Pro jednoho významného klienta v Holandsku realizovala firma SanSwiss zakázku – vybavení loftu moderními WALK-IN zástěnami s profily v černé barvě, která ladí s celkovým prostorem loftu. Klient byl velice spokojen.

WALK-IN zástěny si lze prohlédnout ve vzorkovně v sídle společnosti SanSwiss s.r.o. a samozřejmě také v jednotlivých koupelnových studiích (např. WALK-IN zástěnu TOPF+BTK2 naleznete v nové vzorkovně společnosti MARKETIS v Praze Hloubětíně). Virtuální prohlídku vzorkovny v Jičíně naleznete ZDE.


SanSwiss s.r.o.
logo SanSwiss s.r.o.

Společnost SanSwiss je předním evropským výrobcem sprchových koutů a vaniček. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Härkingenu ve Švýcarsku. Tři výrobní závody a 13 obchodních zastoupení zajišťují v 18 zemích Evropy prosazování obchodní strategie díky ...