Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchové zástěny ECO-LINE za příznivé ceny!

Při výběru sprchové zástěny je nezbytné zvážit mnoho faktorů. Kromě kvality a funkčnosti bývá v dnešní době často rozhodující i cena. Proto společnost SanSwiss vyvinula cenově výhodnou řadu sprchových zástěn ECO-LINE.

Zástěny ECO-LINE se vyznačují kvalitním zpracováním a atraktivním designem. Mezi nesporné výhody patří i jednoduchá montáž. Sklo je opatřeno antiplakovou úpravou Aquaperle. Tato speciální úprava snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle, což značně usnadňuje údržbu skla.

Společnost SanSwiss v této řadě nabízí křídlové dveře s otvíráním ven i dovnitř, obzvláště populární je čtvrtkruh s dvoudílnými posuvnými dveřmi.

Řada ECO-LINE však v žádném případě nepůsobí lacině, kvalita je znát v každém detailu – od chromovaných rohových spojů až po moderní madlo z pochromované mosazi.





RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama