Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Luxusní sprchové zástěny ESCURA od firmy SanSwiss

Moderní sprchová zástěna ESCURA se stane splněným snem každého uživatele! Atraktivní design, jasný styl, nejvyšší kvalita - to je ESCURA.

V nabídce společnosti SanSwiss z Jičína naleznete jak standardní rozměry sprchových zástěn, tak i atypická provedení (zkosení, výřezy, zkrácené boční stěny).

Dveře jsou vyrobeny z 6mm bezpečnostního skla, pevný díl z 8mm bezpečnostního skla. Standardní výška je 2000 mm. Moderní designové panty jsou vybaveny zdvihovým mechanismem, který usnadňuje otvírání a zabraňuje předčasnému opotřebení těsnění na dveřích. Panty jsou na vnitřní straně skla zapuštěné, což značně usnadňuje čištění. Snadné údržbě napomáhá i antiplaková úprava skla Aquaperle, která je standardně dodávána na všech sklech. Moderní design podtrhuje i výrazný, mírně zakřivený tvar madla a elegantní rohové vzpěry pro optimální stabilitu.

Sprchová zástěna ESCURA se stane zajímavým designovým doplňkem každé moderní koupelny!



Sprchový kout ESCURA v provedení jednokřídlé dveře s pevnou stěnou v rovině a s boční stěnou
Sprchový kout ESCURA v provedení jednokřídlé dveře s pevnou stěnou v rovině a s boční stěnou
Sprchový kout ESCURA v provedení čtvrtkruhová zástěna s dvoukřídlými dveřmi
Sprchový kout ESCURA v provedení čtvrtkruhová zástěna s dvoukřídlými dveřmi


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama