Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Proč používat bezvodý pisoár

Finanční úspory, vyšší produktivita a přitom udržitelnost, to je kombinace, která je pro většinu dnešních podnikatelů opravdovou výzvou. Čím dál víc z nich hledá způsoby, jak snížit množství energie a produkovaného odpadu a zvýšit ziskovost.

ECOSTEP-P1 a související služby od firmy EcoStep s.r.o. jsou pro vaše podnikání zcela zásadní. Tím, že systém nepotřebuje vodu, vám pomáhá chránit životní prostředí. Nepotřebuje ani elektrickou energii na provoz ovladačů splachování nebo na kontinuální splachování a zcela vyloučil používání nebezpečných čisticích chemikálií.

V našem neustále se vyvíjejícím prostředí, je často klíčem k úspěchu to, jak vás zákazník vnímá. A k tomu neodmyslitelně patří také příjemný zážitek z návštěvy toalety. Systém ECOSTEP v sobě kombinuje několik předních produktů, které zbaví vaše toalety zápachu a zbytků moči na podlaze.

Systém chráněný dvěma patenty omezuje nebezpečí ucpání, které končívá nevábně působícím přetékajícím pisoárem. Řešení firmy EcoStep s.r.o. s názvem ECOSTEP-P1 zvyšuje úroveň hygieny i služeb, které toalety poskytují, a zajišťuje, že zaměstnanci i návštěvy získají z vaší firmy a jejích prostor velice pozitivní dojem.

Hlavní výhody

  • Vyšší úroveň hygieny.
  • Nemožnost vyplavení pisoáru.
  • Vyloučení nebezpečných chemikálií.
  • Zlepšení celkového dojmu z návštěvy toalety.
  • Pomoc životnímu prostředí.
  • Úspory v novostavbách a rekonstrukcích.
  • Odolnost vůči vandalismu.
  • Eliminace zápachů z pisoárů.
  • Úspora vody.
  • Úspora elektrické energie.
  • Snížení nebezpečí ucpání odpadu.
  • Nejdelší garantovaná životnost ventilu na trhu.
  • Výrazně pomůže k certifikátu LEED a ISO.
  • Jednoduchá údržba.

Splachování pisoárů je jedním z největších přispěvatelů vysoké spotřeby vody v budovách. Nejen, že se jedná o obrovské plýtvání, ale při trvale rostoucích cenách vody se z takové spotřeby stává problém, který už nelze dál ignorovat.

Systém ECOSTEP-P1 využívající inovační technologie nabízí nákladově efektivní a ekologické řešení, které dokáže spotřebu vody zcela odstranit. Bezvodý pisoár P1 dokázal, že vás umí zbavit rizika vyplavení prostoru pisoárů a nabízí hygieničtější řešení zcela bez zápachu.

Systém ECOSTEP-P1

Bezvodé pisoáry šetří náklady i přírodu
Bezvodé pisoáry šetří náklady i přírodu

Ekologická stopa

ECOSTEP-P1 vám ušetří 100 % vody, čímž zcela odstraní náklady na správu vodovodního systému a s tím spojenou tvorbu uhlíkové stopy.

Pomáhá bránit ucpání a vyplavení pisoáru

Příčinou ucpání je většinou usazování močových solí a vodního kamene. Patentovaný systém ECOSTEP-P1 je možné vyměnit za již instalované pisoáry a výrazným způsobem snižuje vytváření těchto močových solí a usazenin. Tento bezvodý systém zabraňuje tvorbě dalšího vodního kamene, tím snižuje nebezpečí vyplavení a přináší znatelné úspory v nákladech na údržbu. Tam, kde to bude potřebné, nahradí váš stávající odvod z pisoáru plně integrovaný systém s jedinečně řešenou zápachovou uzávěrkou, čímž zajistí, že stávající problémy se do nového systému nepřenesou.

Dvojité řešení zápachu

Pachy nad pisoárem neutralizuje patentovaná protizápachová vložka Bio Block a proti úniku pachů z odpadního potrubí působí jako hygienické těsnění druhý stupeň ochrany – unikátně řešená zápachová uzávěrka P1. Patentovaný ventil P1 se mění jednou za 6 měsíců při provádění údržby, která zaručuje, že váš systém zůstane trvale hygienický, plně funkční a zcela bez zápachů.

Zvýšení úrovně hygieny

Je nezávisle prokázáno, že bezvodé pisoáry jsou až 4,5krát hygieničtější než pisoáry splachovací. Klasické pisoáry tvoří na povrchu mušle vrstvičku vodního kamene, který je živnou půdou pro bakterie. K odstranění tohoto jevu slouží odtok s jedinečným ventilem P1, který brání průniku baktérií z odpadního potrubí pod pisoárem do prostoru nad ním. Každodenní použití mikrobiologického čističe ECOSTEP neutralizuje pachy z okolních prostor toalety a působí jako doplněk špičkové činnosti bezvodého pisoáru P1.

Bezvodé pisoáry šetří náklady i přírodu
Bezvodé pisoáry šetří náklady i přírodu

Bezvodé pisoáry šetří náklady i přírodu

EcoStep s.r.o.
logo EcoStep s.r.o.

EcoStep s.r.o. je výhradním distributorem a výrobcem hygienického a sanitárního zařízení a doplňků. Specializujeme se na úspory nákladů nejen na toaletách. Mezi hlavní produkty patří Bezvodý pisoár P1 a Osoušeč rukou R1 se zárukou 5 let.