Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Představení novinek firmy ECOSTEP

EcoStep s.r.o. je výhradním distributorem a výrobcem hygienického a sanitárního zařízení a doplňků, které zároveň servisuje po celé ČR a SR. Produkty jsou ekologické a ekonomické s kompletní zárukou 2 až 5 let. Pomůžeme vám snížit vysoké náklady na toalety, úklid a spotřebu vody či energie.

Naše produkty jsou ekologické a ekonomické s kompletní zárukou 2 až 5 let. Pomůžeme vám snížit vysoké náklady na toalety, úklid a spotřebu vody či energie. Garantujeme špičkový servis a údržbu maximálně do 48 hodin po celé ČR a SR.

Od roku 2009 pomáháme firmám snížit výdaje za provoz toalet a usnadnit jim jejich údržbu. S námi šetříte peníze i přírodu.

Rok 2017 je u nás plný novinek. Uvedli jsme nové osoušeče rukou Ecostep-R3 a R4, které jsou nejmenší a nejvýkonnější na trhu a zaujmou i 7letou zárukou a elegantním designem. Další novinky se týkají dezinfekce – uvedli jsme nový automatický dávkovač dezinfekce Germstar a dezinfekční spreje a pera, která můžete mít kdykoliv po ruce.

Technologické inovace jsou pro nás klíčové. Naše osoušeče jsme vybavili špičkovým digitálním motorem a do bezvodých pisoárů vám nabízíme ventily, které jako jediné vydrží 6 až 18 měsíců.

U všech našich produktů myslíme na vaši úsporu, ale také na přírodu. Pomáháme šetřit zdroje pitné vody a naše čističe jsou ekologické a snadno rozložitelné.

Produkty EcoStep vám přijedeme předvést přímo do vaší firmy, nebo si je můžete sami otestovat. Pokud po testovací době nebudete spokojení, zaplatíte jen materiál použitý na montáž a fungování produktu.

osoušeče rukou Ecostep
Naše osoušeče jsou vybavené moderními úspornými motory. Díky tomu mají až o 90 % nižší spotřebu než běžné osoušeče. Díky sběrné nádobě voda neodkapává na podlahu. Zároveň neztrácíte čas pravidelným doplňováním papírových ručníků. HEPA 13 filtr v osoušečích ničí 99,9 % bakterií ze vzduchu. I díky tomu mají naše osoušeče certifikát HACCP pro využití v potravinářství.
Bezvodé pisoáry
Snižte své výdaje za vodu s bezvodými pisoáry a zbavte se zápachu. S každým použitím bezvodého pisoáru ušetříte 1,5 l vody. Pisoáry mají speciální povrch, na kterém se nedrží nečistoty. Stačí je proto 1× denně postříkat biologickým čističem. Za jejich bezproblémovou funkčnost ručíme po dobu 5 let. Naše patentované zpětné ventily udrží pisoár bez zápachu minimálně 6 měsíců.


EcoStep s.r.o.
logo EcoStep s.r.o.

EcoStep s.r.o. je výhradním distributorem a výrobcem hygienického a sanitárního zařízení a doplňků. Specializujeme se na úspory nákladů nejen na toaletách. Mezi hlavní produkty patří Bezvodý pisoár P1 a Osoušeč rukou R1 se zárukou 5 let.