Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Skupina KLUDI – více než jen baterie

Jemný tvar s ušlechtilým matným povrchem v černé nebo bílé barvě

Nová baterie KLUDI L-INE S se svým designem má nyní své místo na dřezu moderní kuchyně. Ušlechtile matné povrchy v černé nebo bílé barvě způsobují, že kovově se lesknoucí komponenty baterie zanechávají skutečně silný dojem. KLUDI L-INE S je štíhlou S-verzí a kreativním pokračováním série KLUDI L-INE.

Ocenění Interior innovation award

KLUDI L-INE S již stihla o svých kvalitách přesvědčit porotu soutěže Interior innovation award, což je jedna z nejprestižnějších designových cen v oblasti průmyslu zaměřeného na vybavení interiérů. Kuchyňské baterie v provedení chrom/bílý mat získala titul Interior innovation award Winner 2015. V polovině ledna příštího roku rozhodne porota při svém druhém zasedání o tom, jestli bude KLUDI L-INE S patřit mezi „Best of the Best“, protože během mezinárodního veletrhu zaměřeného na vybavení interiérů imm cologne vybere ze všech vítězů 15 nejlepších.

Komfort s barvou a rozmanitostí

Dřezová jednopáková baterie zahajuje modelovou řadu výtokem otočným o 360°. Ten je celý vyvedený v chromu. Tato varianta existuje i s vytažitelným výtokem. Ty, kdo mají rádi ve své kuchyni barevné akcenty, potěší dvě atraktivní kombinace povrchů. Jde o spojení chromu s černým nebo s bílým matem. Vzhledem k tomu, že matný vzhled tolik neodráží světlo, působí baterie elegantně, báječně rovnoměrně a hladce. Všechny čtyři baterie, ať už celé v chromu, nebo s barevnými akcenty, lákají svojí štíhlou formou.




Funkčnost s garancí kvality

Kuchyňská baterie KLUDI L-INE S se už na první pohled vyznačuje svými architektonicky přímými liniemi a přesným, kvalitním ztvárněním. Má velmi štíhlé proporce a mnoho malých detailů. To zahrnuje i otočný výtok s poloměrem 360°. Boční ovládání plynule navazuje na tělo baterie a rozšiřuje na dřezu prostor KLUDI FreiRaum. Jednodílný korpus je nejen vizuálně přitažlivý, ale také velmi stabilní. Spolu s ovládacím mechanismem tvoří jednotný celek. Široká a dobře uchopitelná páka zajišťuje vždy přesné a pohodlné ovládání průtoku vody a teploty. Vysoce kvalitní upevnění zaručuje stabilitu na jakémkoli povrchu.





Interior innovation award

Soutěž Interior innovation award vznikla v roce 2002 pod záštitou veletrhu imm cologne a německé Rady pro design, aby udělovala samostatná ocenění v oblasti interiérového vybavení. V současné době je to jedno z nejprestižnějších ocenění v oboru. Myšlenka soutěže se zrodila na veletrhu imm cologne a její zaměření má v rukou německá Rada pro design. Interior innovation award je symbolem té nejlepší kvality ve všech výrobních oblastech oboru, udělují se ceny Winner, Selection a Best of Best. V roce 2015 byli už po dvanácté oceněni i mladí návrháři. Během veletrhu imm cologne a LivingKitchen v lednu 2015 představila Rada pro design vítěze soutěže Interior innovation award 2015.

Skupina KLUDI

KLUDI je německý specialista na koupelnové a kuchyňské vodovodní baterie, sprchy, koupelnové doplňky a na kompletní řešení koupelen. Tento rodinný podnik z vestfálského města Menden ovlivňuje svými revolučními nápady a praktickými výrobky pro kuchyně a koupelny vývoj celého odvětví už od roku 1926. Velká část toho, čím vynikají moderní baterie a sprchy, byla vyvinuta právě ve městě Menden. Jedním z průkopnických projektů je vynalezení baterie s multipřípojkou, která umožňuje připojení pračky a myčky. Dalším důkazem o inovativním působení této firmy je vývoj bajonetového uzávěru pro všechny baterie v blízkosti oken a světově první hybridní, elektronicky a manuálně ovládané kuchyňské baterie KLUDI-EGO. KLUDI má více než 1000 zaměstnanců, kteří se starají společně s německým designem a technikou o to, aby výrobky ve více než 100 zemích světa odpovídaly vysokým nárokům zákazníků. Okolo 50 % celkového obratu firmy KLUDI plyne ze zahraničí. Proto KLUDI provozuje kromě svého hlavního sídla ve městě Menden dalších 12 mezinárodních distribučních pracovišť, 3 evropské a 2 mimoevropské dílny.

 
 
Reklama