Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KLUDI LOGO: Nová tvář stálice mezi ručními sprchami

Ideální sprcha by měla dobře padnout do ruky, nabídnout uvolňující zážitek ze sprchování a vzhledem odpovídat designu koupelny – a to i v základním ekonomickém provedení. Kludi uvádí na trh upravenou verzi osvědčené sprchové řady Logo. Ta prošla úpravou vzhledu a byla vybavena dalšími funkcemi, například vypouštěním zbylé vody.

Sprchové hlavice jsou stále plošší a měkčí a těmto moderním tendencím přizpůsobuje svůj design i Kludi Logo. Ruční sprcha s chromovým leskem je ještě štíhlejší a elegantnější než její úspěšná předchůdkyně, příjemně se drží v ruce a měkký, plynulý přechod mezi rukojetí a sprchovou hlavicí potěší Váš hmat. Hlavice byla rozšířena na 9,5 cm, takže odpovídá dnešním potřebám uživatele a zaručuje tak pohodlné sprchování buď s jedním (1S), nebo třemi druhy proudů (3S).

U obou variant ručních sprch Logo je standardem jiskrný a povzbuzující sprchový déšť pro příjemný zážitek ze sprchování. Kromě něj nabízí verze 3S ještě jemný proud a proud booster, které se snadno přepínají výstupkem na hlavici. U jemného proudu používá Kludi jako první německý výrobce miniperlátory o šířce 6 mm. Ty jsou uspořádané ve tvaru písmene U a vytváří měkký, příjemný proud, který se nespojuje, nýbrž má stabilní tvar, což přináší uklidňující zážitek pro Vaši pokožku. Booster svými 14 soustředěnými otvory vytváří obzvlášť silný sprchový proud, který skvěle masíruje a je tedy ideální nejen pro svalovou relaxaci, ale i pro čištění sprchového koutu nebo vany.






Už žádné kapání!


Každý, kdo po sprchování osuší nejenom sebe, ale i prostor sprchy, by mohl vyprávět příběhy o kapajících sprchových hlavicích. Člověk obvykle stojí při čištění ve sprchovém koutě zrovna ve chvíli, když ze sprchy vyteče zbylá voda, nebo se znovu zamokří už vysušená část. Samo o sobě je však kapání užitečné, protože se stará o to, aby ve sprchové hlavici nezůstala přebytečná voda. S verzí Kludi Logo 3S je nyní ale otravné kapání z ruční sprchy minulostí: díky vypouštěcí funkci na spodní straně sprchové hlavice můžete přebytečnou vodu ze sprchy ručně vypustit tak, že po použití ruční sprchy Logo přenastavíte druh proudu. Kapání už Vás nebude rozčilovat.

K novým sprchám Logo je k dostání také odpovídající nová nástěnná tyč o délce 60 a 90 cm a průměru 1,8 cm. Nástěnné držáky přitom na své spodní straně kopírují barvu spodní strany sprchové hlavice, čímž dávají jasně najevo, že patří k řadě Logo. Průhledný držák sprchy umožňující její rychlé vyjmutí a opětovné nasazení, posuvný jezdec, který se dá snadno povolit a znovu zafixovat i mokrýma rukama, už nenechávají žádný prostor pro připomínky. Poslední součástí sady je osvědčená, 160 cm dlouhá hadice Logoflex, která umožňuje dostatečný prostor pro pohyb.

 
 
Reklama