Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky 2011 v přečerpávání odpadní vody SFA SANIBROY CZ

Mezi novinkami v přečerpávání SFA - SANIBROY je například čerpadlo pro kondenzát s neutralizací, čerpadla odpadní vody pro komerční provozy, tišší kompaktní WC pro domácnosti, centrální přečerpávací stanice pro rodinné domy a přečerpávání odpadní vody k plochým sprchovým vaničkám.

Nové výrobky přinášejí, při zachování všech předností přečerpávacích zařízení SFA® SANIBROY, nová technická řešení a vyšší komfort nejen pro domácnosti, ale také pro profesionální sféru.

Přečerpávací zařízení SANICONDENS® Best pro kondenzační vody je unikátní svou integrovanou neutralizační jednotkou kyselého kondenzátu. Při jeho použití u kondenzačního kotle vysokého výkonu tak odpadá nutnost realizace externí neutralizační jednotky.

Pro realizaci jednoho WC v zátěžových provozech jako například restaurace slouží SANIBEST® Pro.
Jde o novou generaci současného typu SANIBEST® se silnějším a výkonnějším motorem, který umožňuje dosahovat vyšší čerpací výšky. Další novinkou pak je přímý přístup k ovládacím elektronickým prvkům bez demontáže přístroje zpoza WC.

Další novinka, kompaktní WC SANICOMPACT ®43 Eco Silence, přináší vyšší míru komfortu pro domácnosti díky výrazně nižší úrovni provozního hluku. Unikátní „Dual Flush“ (1,8/3 l) splachování zajišťuje maximální možnou úsporu vody. Za zmínku též stojí minimální nároky na prostor (stavební hloubka je 43 cm).




Zajímavou novinkou pro majitele rodinných domů, ale nejenom pro ně, může být centrální přečerpávací stanice SANICUBIC® Classic. Dvoumotorová stanice, použitelná i v komerční sféře, umožňuje díky ceně na úrovni stanic jednomotorových majitelům rodinných domů řešit problémy s odpadními vodami na skutečně profesionální úrovni.



SKUTEČNOU REVOLUCI V OBLASTI PŘEČERPÁVÁNÍ ODPADNÍCH VOD představuje spojení ploché sprchové vaničky (4,6 cm) s přečerpávacím zařízením TRAYMATIC® EXTERN.
Dosud totiž nebylo možné bez velkých stavebních úprav lokálně přečerpávat odpadní vodu ze sprch vybavených nízkou vaničkou. TRAYMATIC® Extern tento problém řeší a umožňuje tak realizaci moderních pódiových sprch na libovolném místě v interiéru.