Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Změny dispozic interiérů bez omezení díky přečerpávacím systémům SFA® SANIBROY

Pokud plánujete změnu dispozice Vašeho interiéru, je třeba respektovat některá omezení. Nejčastějším z nich bývá umístění kanalizačních stoupaček. Při změnách dispozic kuchyní a toalet je vedení odpadního potrubí jedno z nejdůležitějších hledisek. Díky přečerpávacím systémům společnosti SFA® se otevírají možnosti kreativního architektonického řešení, kde napojení odpadního potrubí již není hlavní kritérium.

Společnost SFA, největší světový výrobce oboru přečerpání odpadních vod v interiéru, již více než 50 let vyrábí přečerpávací zařízení, která plně slouží naplnění vašich představ nejenom o komfortu bydlení, ale také vašeho podnikání. Při výrobě těchto zařízení využíváme zásadně vlastních patentů a technických řešení, která samozřejmě odpovídají platným technickým normám a legislativním požadavkům. Výroba probíhá v našich vlastních továrnách ve Francii, které jsou certifikovány podle norem ISO 9001. S výrobkem SFA tak máte možnost získat tu nejvyšší světovou kvalitu za příznivou cenu.

Pro vaši inspiraci představíme jednu z mnoha možností, jak společně s SFA® SANIBROY můžete uskutečnit své představy o bydlení. Při uvažování o možných změnách ve vašem interiéru musíte respektovat celou řadu objektivních omezení, z nichž některá nejsou standardním technickým způsobem řešitelná. Mezi ně bezesporu patří pevně dané umístění potrubí pro odpadní vodu z WC, koupelny nebo kuchyně. V okamžiku, kdy např. chcete z jakéhokoli důvodu přemístit stávající kuchyň, si musíte odpovědět na otázku, jak vyřešit odtok odpadní vody. Existuje vůbec spolehlivé a jednoduché řešení, nebo je nutno realizovat zásadní stavební úpravy či dokonce od realizace svého plánu ustoupit? Není důvod k obavám, řešení existuje. Jeho efektivnost a jednoduchost vám nyní ukážeme.

Změna dispozice stávající kuchyně a obývacího pokoje

Mnoho z nás žije v bytě s klasickým uspořádáním, tedy kuchyně je stavebně oddělena od jídelny či obývacího pokoje. Právě jsme se rozhodli, že chceme propojit kuchyň s obývacím pokojem a vytvořit tak velký otevřený prostor. Hlavní problém, který musíme vyřešit, je transport odpadní vody z nového umístění kuchyňské linky do odpadního potrubí. Řešením je použití přečerpávacího zařízení, v našem případě SANIVITE® Silence.

Schéma, kde stavební práce jsou redukovány pouze na odstranění stávající příčky a výsledkem je zcela nový interiér vašeho bytu

Jak vidíte na schématu, stavební práce jsou redukovány pouze na odstranění stávající příčky a výsledkem je zcela nový interiér vašeho bytu. Odpadní potrubí (Ø pouze 32 mm) od SANIVITE® Silence (vyznačeno červeně) k stávajícímu potrubí lze velice jednoduše skrýt např. sádrokartonovým podhledem. Zcela analogicky můžete podobným způsobem změnit dispozici WC, koupelny či prádelny, jelikož v našem sortimentu jsou přečerpávací zařízení pro veškeré domácí aplikace.

Inspirace pro komerční sféru

Společnost SFA samozřejmě vyrábí přečerpávací zařízení i pro komerční sféru. V restauracích, hotelech, kavárnách apod. lze za pomoci přečerpávacích zařízení SFA® SANIBROY realizovat mnoho změn, které ve svém důsledku přinesou vyšší efekt jak podnikatelům, tak i jejich zákazníkům.

Vybíráme dva náměty:


Zázemí s WC pro zaměstnance

Další prodejní pult v kavárně

Můžete se přesvědčit, že to skutečně funguje:

Toalety v dětském koutku OC Chodov, Praha

Zázemí pokojů hotelu GOLF YACHT, Praha

Prodejní akce SFA 2011
Připravili jsem pro vás prodejní akci platnou do 15.12.2011, která by vám měla pomoci realizovat vaše představy i v tomto nelehkém období, kdy nás celková atmosféra nutí skutečně odpovědně rozhodovat o našich investicích. Do této akce jsme zahrnuli i výrobky pro použití v komerčních provozovnách s cílem pomoci vám, podnikatelům a živnostníkům zvýšit komfort svých provozoven, či služeb poskytovaných vašim zákazníkům, i v této složité ekonomické situaci. Věříme, že společně současnou situaci zvládneme. Leták SFA Sanibroy Prodejní akce 2011