Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Efektivní řešení proti úniku vody: Vysoká kvalita pro dlouhodobou bezpečnost

Pro uživatele je důležitá bezpečnost a jednoduchost. Zastavení a ochrana proti úniku a netěsnostem vody je často podceňována a je o to důležitější z hlediska bezpečnosti, šetření nákladů a mnoha starostí.


Nový inteligentní systém ochrany proti únikům vody, který je nutné řešit za majitele různých nemovitostí. Pokud dojde k uvedené netěsnosti nebo úniku ve vodovodní soustavě, snímače v systému Uponor Aqua PLUS Waterguard okamžitě reagují a vysílají signál na ovládací panel, který uzavírá ventily pro přívod vody. Ventily mohou být přímo instalovány ve skřínkách s bajonetovými konci pro úplnou integraci s rozdělovači Uponor PPM.

Výhody systému Uponor Waterguard Water Stop System

  • Jednoduchá instalace, velmi snadné ovládání
  • Přívod voda se uzavře, když nikdo není doma
  • Vysoká kvalita, dlouhodobá bezpečnost
  • Splňuje všechny předpisy pro pitnou vodu
  • Poskytuje ochranu vlastníka nemovitostí

Systém obsahuje ovládací panel / jednotku, bezdrátové snímače, solenoidové ventily a připojovací sadu se skříňkou pro rozdělovače.

Více o systému Uponor Waterguard Water Stop System.


UPONOR, s.r.o.
logo UPONOR, s.r.o.

Kdo jsme? Ve společnosti Uponor přemýšlíme o vodě pro budoucí generace. Naše nabídka, včetně bezpečné dodávky pitné vody, energeticky účinného sálavého vytápění nebo chlazení a spolehlivé infrastruktury, umožňuje udržitelnější životní prostředí.