Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové Wilo-Star-Z NOVA T – Bezpečné jako nikdy dosud

Cirkulační čerpadlo pro teplou užitkovou vodu Wilo-Star-Z NOVA T v novém produktovém designu se vyznačuje možností individuálního nastavení, což zaručuje jak velikou hygienickou bezpečnost, tak i vysoký komfort ovládání.

Těšit se mohou i majitelé domů: čerpadlo Wilo-Star-Z NOVA T udržuje nejen maximální kvalitu teplé vody, nabízí také vysoký komfort v podobě okamžité dodávky teplé vody na každém odběrovém místě v domě a to za minimalizace energetických a finančních nákladů.

S čerpadlem Wilo-Star-Z NOVA T jste na té správné straně. Cirkulační čerpadlo pro cirkulaci teplé užitkové vody značky Wilo automaticky rozpozná a podporuje termickou desinfekci zásobníku pitné vody. Nebezpečí tvorby nebezpečných bakterií v oběhovém systému se snižuje při teplotě vody nastavené na 55 °C. Čerpadlo Wilo-Star-Z NOVA T, které je součástí systému teplé vody, tak poskytuje účinnou ochranu před tvorbou legionely. Splňuje veškeré požadavky legislativy a svým integrovaným termostatem zajišťuje optimální kontrolu teploty vody a tím i nejlepší hygienické podmínky.

Technická data:

  • Minimální spotřeba proudu: pouhých 6 Wattů
  • Teplota čerpaného média: teplá voda do 20 °dH: max. +95°C
  • Napájení 1~230 V, 50 Hz
  • Krytí IP 42
  • Jmenovitá světlost Rp ½
  • Max. provozní tlak 10 barů

WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.