Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KAROL: Italská excelence v koupelnovém designu

Hledáte elegantní a kvalitní koupelnový nábytek, který okouzlí každého na první pohled? Společnost Karol je tím nejlepším řešením!

Společnost KAROL, která je součástí prestižní skupiny RONAL Bathrooms, představuje italské mistrovství v oblasti koupelnového designu. Již řadu let se věnuje tvorbě koupelnového nábytku, který spojuje tradiční italské řemeslo s moderními designovými trendy.

V jejich sídle v Toskánsku vznikají produkty, které jsou výsledkem propojení tradičních výrobních postupů a nejnovějších technologických inovací. KAROL si zakládá na výběru kvalitních materiálů a precizním zpracování, což zaručuje, že jejich nábytek nejen skvěle vypadá, ale je také dlouhodobě funkční a odolný. Tato značka se stala synonymem pro dokonalou rovnováhu mezi estetikou a užitností, přičemž její produkty jsou uznávány po celém světě.

Kolekce KUT, kterou KAROL nabízí, je jedním z příkladů jejich inovativního přístupu k designu. Tato řada modulárního nábytku byla navržena tak, aby maximalizovala úložný prostor a současně poskytovala zákazníkům flexibilitu při vytváření jejich ideální koupelny. KUT se vyznačuje jednoduchými, čistými liniemi, které odrážejí moderní estetiku, a je dostupná v široké škále povrchových úprav, jako jsou matné i lesklé laky, dřevěné dekory nebo lamináty. Díky použití vysoce kvalitních materiálů je tato kolekce nejen esteticky příjemná, ale také odolná vůči vlhkosti a poškození. Každý detail je pečlivě promyšlen, což zajišťuje, že kolekce KUT bude sloužit nejen jako funkční prvek vaší koupelny, ale také jako výrazný designový prvek, který dodá prostoru elegantní a moderní vzhled.

Více informací se dozvíte na webových stránkách společnosti RONAL Bathrooms


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama