Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost SanSwiss se stává RONAL Bathrooms

Společnost SanSwiss, výrobce sprchových zástěn, se rozrůstá a představuje v novém kabátě RONAL Bathrooms. V nabídce jsou nově wellness produkty i kvalitní koupelnový italský nábytek.

Přední výrobce sprchových zástěn a sprchových vaniček se RONAL Bathrooms vyvinul o mnoho dál směrem k poskytovateli komplexních řešení a spolehlivému partnerovi v oblasti koupelen a wellness.

Čtyři značky, jedna filozofie - s novou produktovou značkou RONAL v centru

Produktová značka SanSwiss se svou známou a ucelenou řadou vysoce kvalitních sprchových koutů a vaniček se nyní nazývá RONAL, zůstává hlavní kompetencí RONAL Bathrooms a tvoří centrum inovativní rodiny značek pro vysoce kvalitní sanitu a wellness.

Tři další inovativní značky - KUDOS, Glass 1989 a Karol - doplňují celkové portfolio koupelen RONAL a tvoří tak komplexního dodavatele vysoce kvalitních produktů.

Zážitek z koupání a wellness garantují elegantní vany a koupelnový nábytek italské výroby značky Karol a speciální wellness produkty značky Glass 1989, rovněž navržené a vyrobené v Itálii. Co mají všechny značky RONAL Bathrooms společné, je vášeň pro inovativní technologie, dokonalé řemeslné zpracování, výjimečný design a komplexní služby. Příslib kvality: Společně vytváříme pro naše zákazníky jedinečný zážitek. Díky zvláštní rozmanitosti svého portfolia RONAL Bathrooms nově definuje designové možnosti moderní koupelny. To je sděleno vůdčím principem: "The art of modern bathrooms". Nová identita značky rodiny značek RONAL Bathrooms a první čtyři inovativní kompozice RONAL Bathrooms budou představeny na Salone del Mobile v Miláně, Itálie.

Více informací


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama