Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sauny od Glass 1989: Cesta k relaxaci a pohodě

Saunování přináší mnoho zdravotních výhod, jako je zlepšení krevního oběhu, detoxikace, uvolnění svalů a snížení stresu. Společnost Glass 1989, člen skupiny RONAL Bathrooms, nabízí širokou škálu saun.

Výhody saunování
Pravidelné saunování zlepšuje celkové zdraví. Pomáhá tělu zbavovat se toxinů pocením, zlepšuje krevní oběh a podporuje regeneraci svalů. Navíc snižuje stres a napětí, což pozitivně ovlivňuje duševní zdraví.

Jak se správně saunovat?
Pro maximální přínos je důležité dodržovat správný postup. Začněte sprchou a osušením těla. V sauně zůstaňte 10-15 minut, poté se ochlaďte studenou sprchou nebo v bazénku. Tento cyklus opakujte 2-3krát. Mezi cykly odpočívejte a doplňte tekutiny.

Řady saun od Glass 1989
Glass 1989 nabízí několik řad saun:

  • Finská sauna: Tradiční sauna s teplotou kolem 90 °C a nízkou vlhkostí (20 %). Pro milovníky intenzivního tepla.
  • Biosauna: Kombinace finské sauny a parní lázně. Teplota 60-70 °C, vlhkost 50-55 %. Vhodná pro celou rodinu.
  • Infrasauna: Využívá infračervené teplo, pronikající hluboko do tkání při 40-45 °C. Jemné prohřátí těla bez vysokých teplot.

Sauny Glass 1989 jsou vyrobeny z kvalitních materiálů jako smrk, kanadský jedlovec, africký topol a cedr, zajišťující odolnost a estetický vzhled. Kamna a ovládací panely jsou vybírány pro maximální spolehlivost a bezpečnost.

Investice do sauny Glass 1989 znamená vytvoření osobního útočiště před stresem a starostmi každodenního života.

Více informací se dozvíte na webových stránkách společnosti RONAL Bathrooms


RONAL Bathrooms s.r.o.
logo RONAL Bathrooms s.r.o.

Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních ...

 
 
Reklama