Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

JIKA: Černá v koupelně jako trend

Dlouhodobým trendem v koupelnovém designu, kterého si nejde v poslední době nevšimnout a který mezi ostatními dominuje, jsou černé detaily – doplňky, baterie nebo další příslušenství.

Doplňky a baterie Mio Style v černé barvě od značky JIKA působí elegantním dojem. Aby byla koupelna opravdu kompletně sladěná, myslela značka i na takové detaily, jako je umyvadlová výpusť v černé barvě nebo sifon.
Doplňky a baterie Mio Style v černé barvě od značky JIKA působí elegantním dojem. Aby byla koupelna opravdu kompletně sladěná, myslela značka i na takové detaily, jako je umyvadlová výpusť v černé barvě nebo sifon.

Černá barva si postupně našla svou cestu do našich koupelen a stále větší popularitě se těší nejen mezi příznivci výraznějších kousků a odvážnějšího designu, ale i mezi těmi, kteří sází spíše na klasický styl nebo minimalismus. Černé prvky v podobě doplňků, baterií, sprchového příslušenství nebo třeba splachovacích tlačítek lze totiž snadno kombinovat se širokým spektrem vybavení, barev i materiálů, a navíc vhodně doplní jak koupelny v moderním stylu, tak ty tradiční. Skrze drobné detaily lze koupelnu velmi jednoduše ozvláštnit, dodat celému interiéru výjimečný nádech a vytvořit designový, ale současně absolutně harmonický prostor bez rušivých elementů.

„Černé prvky v koupelně upoutají pozornost a vytváří příjemný kontrast, který ale nikterak nenarušuje relaxační atmosféru. Zároveň mohou působit velmi elegantně a jsou nadčasové – ze světa koupelnového designu jen tak nezmizí,“ uvádí Iva Šedivá, vedoucí marketingové komunikace společnosti Laufen CZ, pod niž spadá i česká značka JIKA.

Změna i bez rekonstrukce

Pokud toužíte po změně a nechcete ani nepotřebujete provádět celkovou rekonstrukci, mohou být právě doplňky nebo baterie cestou, jak koupelně dodat nový svěží vzhled, a to bez nákladné investice. „S doplňky se dá dnes opravdu vyhrát, popustit uzdu fantazii a dotáhnout s nimi interiér k naprosté dokonalosti tak, aby byl nejen stylový, ale i funkční,“ doplňuje Iva Šedivá.

Doplňky JIKA, baterie i další sortimenty české značky si můžete prohlédnout v showroomu LAUFEN space Prague v blízkosti náměstí I. P. Pavlova.

Více informací


 
 
Reklama