Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nicoll Česká republika spouští nové webové stránky

Společnost Nicoll Česká republika s.r.o., která až do letošního roku na trhu působila pod jménem GLYNWED spouští nové webové stránky, a to hned dvoje.

V souvislosti se změnou jména i korporátní identity a ve snaze přinášet informace našim zákazníkům přehledně a také s využitím moderních nástrojů jsme v červenci spustili nové webové stránky. Jedná se o webové stránky www.nicoll.cz a také www.aliaxis-ui.cz. Na stránkách www.nicoll.cz najdete všechny potřebné informace o firmě a o výrobcích v oblasti vnitřních instalací a sanity a také hospodaření s dešťovou vodou a venkovního odvodnění. Dále se dozvíte a o našich službách, technické podpoře a můžete si prohlédnout zajímavá montážní videa a také referenční stavby. V patičce stránek se také můžete přihlásit k odběru našeho zpravodaje a dalších informací z naší společnosti.

Na stránkách www.aliaxis-ui.cz najdete všechny informace věnované sortimentu elektrotvarovek FRIALEN a FRIAFIT, tvarovek na tupo, svářečkám a montážnímu příslušenství. Kromě toho zde jsou informace o průmyslových potrubních systémech a nabídce čerpadel a armatur. Také na těchto stránkách najdete informace týkající se služeb a technické podpory včetně informací o půjčovně montážního příslušenství a servisu.

Nové webové stránky byly vytvořeny s maximální snahou přehledně informovat o našem sortimentu výrobků a také poskytnout kvalitní technickou podporu v podobě CAD detailů, kalkulátorů, technických podkladů a videí. Jsou také prezentací našich referenčních projektů.

Podívejte se na nové webové stránky. Pro další zlepšování uvítáme i Vaši zpětnou vazbu.




Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...