Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchový termostat SCHELL MODUS nabízí ochranu proti opaření horkou vodou

Nový sprchový termostat Schell MODUS díky technologiím ThermoProtect a IsoBody nabízí ochranu proti opaření i popálení při zachování příznivého poměru ceny a výkonu armatury.

Sprchový termostat SCHELL MODUS nabízí ochranu proti opaření horkou vodou
Sprchový termostat SCHELL MODUS nabízí ochranu proti opaření horkou vodou

Sprchový termostat SCHELL MODUS je vhodným řešením pro bezbariérové stavby

Především kvůli dětem a pohybově hendikepovaným vyvinula firma Schell nový sprchový termostat MODUS, který díky technologiím ThermoProtect a IsoBody nabízí ochranu proti opaření i popálení při zachování příznivého poměru ceny a výkonu armatury.

Sprchový termostat SCHELL MODUS je díky robustnímu celokovovému provedení odolný proti vandalismu, extrémně robustní a extrémně odolný. To je velká výhoda zejména v (polo)veřejných a komerčních prostorách, protože vandalismus se zde bohužel opakovaně objevuje.
Dalším plusem je intuitivní ovládání, protože sprchový termostat SCHELL MODUS přesvědčí promyšleným designem, zejména madly a nápisy. Díky krátké dráze otáčení a samovysvětlujícím piktogramům lze nastavení provádět snadno a pohodlně.

Sprchový termostat SCHELL MODUS je vybaven technologií ThermoProtect pro spolehlivou ochranu před opařením. Při běžném používání lze teplotu vody sprchového termostatu nastavit až na 38°C. Stisknutím tlačítka na odemykatelném teplotním zámku ji lze zvýšit na maximálně 43 °C. I když selže přívod studené vody nebo dojde ke kolísání tlaku v systému, voda se neohřeje na více než 43°C. Uživatelé jsou tak spolehlivě chráněni před případným opařením – ideální pro děti a osoby s omezenou schopností reakce, v instalacích handicap.


SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 
Reklama