Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový komfort sprchování

Dopřát si po celým dni příjemnou sprchu, je snem asi každého. Umíte si představit něco pohodlnějšího než jít do sprchy, přiložit prst na symbol a voda teče?

Takový komfort vám nabízí nový produkt SLS 32 Elektronické dotykové ovládání hlavové a ruční sprchy s termostatickým ventilem.

Díky skleněnému designovému zhotovení se toto elektronické ovládání sprch výborně hodí do moderních koupelen domů či hotelů, kterým dodá punc luxusu. Pouhým dotykem si můžete spustit hlavovou nebo ruční sprchu, případně při dostatečném tlaku vody si můžete užívat i obojí najednou. Vodu vypnete opakovaným stlačením tlačítka.

Ovládání je vybavené i automatickým vypnutím vody po uplynutí nastavené doby. Tím, že je termostat vybavený pojistkou pro udržení zvolené teploty, nemusíte se trápit s opakovaným nastavováním teploty a ani se obávat opaření díky automatickému uzavření horké vody při výpadku studené vody. Ještě větší komfort získáte díky dálkovému ovladači při nastavování parametrů, barvy či intenzity podsvícení.

Elektronické ovládání je k dispozici ve čtyřech barevných provedeních, které se hodí do každé moderní koupelny: černá, černá metalická, tmavě a světle šedá a dokonce je možné vlastní nastavení barvy a intenzity podsvícení ovládacích symbolů. Každý interiér si najde svoji barevnou kombinaci.

Více informací


SANELA spol. s r.o.
logo SANELA spol. s r.o.

SANELA spol. s r.o. je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky. Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky zákazníků na moderní sociální zařízení a jejich vybavení ve spojení s vysokou hygienou a komfortní obsluhou.

 
 
Reklama