Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nicoll zve na veletrh FOR ARCH a vystaví opět nádrže na dešťovou vodu

Přijďte si na náš stánek 2B14 v hale 2. prohlédnout kvalitní podzemní nádrže na dešťovou vodu. Vstupenku získáte zdarma po registraci.

Navrhneme řešení přímo pro Vás, nakoupíte se slevou a můžete vyhrát příspěvek na vámi objednanou nádrž, nebo nádrž dostat zdarma. Na nádrže na dešťovou vodu můžete také stále získat dotaci a je to velmi snadné. Jak na to, vám poradíme i letos na veletrhu FOR ARCH 2021 tentokrát na stánku v novém designu.

Na našem stánku 2B14 v hale 2 budou k vidění dva typy našich nádrží. Nádrž Columbus a nádrž Li-Lo, která představuje speciální řešení pro vysokou hladinu podzemní vody nebo skalnaté podloží. Současně na veletrhu můžete nádrž zakoupit s veletržní slevou 10 % nebo  registraci získáte voucher na další dodatečnou slevu při nákupu v následujícím roce. Všechny objednávky uzavřené na veletrhu budou také zařazeny do slosování o příspěvek na nádrž v hodnotě 35 000 Kč. Vylosovaný tak bude mít vybranou nádrž zcela zdarma nebo pouze s doplatkem. Poradíme Vám, jak nádrž vybrat, jak ji nainstalovat a udržovat. Pokud máte zájem na ni získat dotaci ze stále otevřeného programu Dešťovka, rádi Vám zpracujeme odborný posudek a poradíme, co je k vyřízení dotace potřeba.

Bezpečnost na veletrhu
Na veletrhu budeme dodržovat veškerá hygienická opatření proti případnému šíření nemoci COVID 19. Zaměstnanci na našem stánku budou samozřejmě splňovat pravidla bezinfekčnosti a současně budou vybaveni rouškami a k dispozici přímo na stánku bude i dezinfekce rukou. 

Vstupenka po registraci zdarma


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama