Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Modulární stavebnice domácích vodáren ocení kutilové i profíci

Modulární stavebnice domácích vodáren do vrtů a studní minimalizují a zjednodušují instalační práce při montážích a zprovozňování.

Karel, specialista a praktik pro Vás připravil  modulární domácí vodárny pro zásobování rodinných domů z vrtaných a kopaných studní. Základní BASIC SET je ideální pro výměnu již dosloužilé vodárny, kdy se použije původní výtlačné potrubí a frekvenční měnič s 5ticestnou tvarovkou se instalačně propojí do potrubního systému místo velké tlakové nádoby. SUPER SET je vyšší úroveň, na čerpadle je namontovaná fitinková sestava se svěrnou přechodkou na poturbí PE 32 a do zhlaví vrtu se instaluje fitinková sestava s ochranným pojišťovacím ventilem ( pro splnění normy ČSN).  Nejvyšší úroveň je MEGA SET. Jsou v něm fitinkové sestavy a především nástěnná sestava frekvenčního měniče, dvojité filtrace s hrubým a jemným filtrem a vyrovnávací tlakové nádobky. Nástěnná sestava je kompletně smontovaná na plastové robustní desce, tuto jednoduše připevníte na stěnu , připojíte trubku od vrtu/studny a trubku do domovního rozvodu a je hotovo. Součástí MEGA SETU je i výtlačné potrubí příslušné délky, dle hloubky vrtu nebo studny.

Ve stavebnicích  dodáváme výhradně vysokotlakou trubku PE 32 /16 bar. U hlubokých vrtů od 60m hloubky může dosahovat tlak na výstupu z čerpadla přes 10 bar a tehdy již běžné trubky přestávají vyhovovat. Všechny závity u fitinkových sestav jsou utěsněné, připravené k okamžitému použití. Modulární domácí vodárny EcoSmart oceňují profíci i kutilové.
Prohlédněte si náš e-shop a také Karlova instruktážní videa o instalaci a zprovozňování vodáren EcoSmart.

Karel, poradce a praktik Vám pošle svoje videa a rady o vodárnách

 
 
Reklama