Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Roste zájem o kabinkové systémy

Veřejné prostory nebudou v řadě případů tak otevřené, jako před příchodem koronaviru. Dodavatel kabinkových systémů SANELA hlásí nárůst zájmu o sanitární kabinky a příčky pro vlhké i suché prostory.

Je zájem o nové řešení toalet a sprch,“ říká Pavel Rybka, spolumajitel lanškrounské značky Sanela. Nejnovější zakázky v této oblasti se odehrávají například v chrudimských kasárnách nebo v kempu u Českých Budějovic. „Přísná hygienická opatření a větší bezpečnost zajistí oddělení do kabinek nebo kójí. Do vlhkých prostor dodáváme oddělení jednotlivých sprch s možností instalace dveří i samotné přepážky. Stěny jsou vyrobeny z laminátu HPL vhodné právě do prostor se zvýšeným obsahem vlhkosti. Jde o hygienicky nezávadné povrchy a vše je zakázková výroba na míru,“ dodává Pavel Rybka ze Sanely. Suché prostory slouží pro oddělení jednotlivých kabinek na toaletách, převlékárnách, atd. Kabinkový systém pro suché prostory má katalogové označení SLKA 01W, pro vlhké SLKA 01S.
Firma se zaměřuje na sanitární elektronické systémy. Díky jejím bateriím, dávkovačům mýdla a dezinfekce nebo radarovým pisoárům vyřešíte vše potřebné bezdotykově.


SANELA spol. s r.o.
logo SANELA spol. s r.o.

SANELA spol. s r.o. je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky. Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky zákazníků na moderní sociální zařízení a jejich vybavení ve spojení s vysokou hygienou a komfortní obsluhou.

 
 
Reklama