Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Elektronika ve skle

Úspora vody nemusí být hlavním argumentem pro výběr automatického nebo elektronického vybavení koupelen a toalet. Samozřejmostí je i celkový vzhled výrobku.

Proto SANELA vyvinula sérii skleněných panelů pro ovladáni sprch i splachovačů toalet. Dotykový elektronický splachovač nebo ovládání v bílé, šedé nebo černé skleněné desce je vybaven podsvícením (bílým nebo modrým). Oba druhy skleněných panelů mají standardní charakteristiky jako jiné elektronické výrobky společnosti a veškeré parametry si pak můžete upravit pomocí dálkového ovladače. Oba také reagují na dotyk symbolu na skleněné desce a jsou vybaveny hygienickým proplachem, který odpovídá normám EU.

U toalety máte na výběr krátké, dvouvteřinové spláchnutí, které pustí tři litry vody nebo dlouhé, pětivteřinové, které spustí šest litrů vody. Navíc dochází k samočinnému spláchnutí po každém osmém použití a po 24 hodinách od posledního spláchnutí.

Ovládání sprchy reaguje na dotyk symbolu na skleněné desce okamžitým spuštěním vody. Pro regulaci teploty si musíte ještě pořídit termostat ve skleněném panelu, který designově ladí. Opakovaným stlačením tlačítka dojde k vypnutí vody. Je zde i bezpečnostní funkce vypnutí vody po 5 minutách. Ovládání je kompatibilní se všemi nástěnnými i stropními sprchovými hlavicemi.

Elektronika v sanitárním vybavení tak může být dalším dobrým pomocníkem v našich domácnostech.


SANELA spol. s r.o.
logo SANELA spol. s r.o.

SANELA spol. s r.o. je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky. Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky zákazníků na moderní sociální zařízení a jejich vybavení ve spojení s vysokou hygienou a komfortní obsluhou.

 
 
Reklama