Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hygiena hrou a bezdotykově

„Čistota půl zdraví“, říká se. Základem je zvládnutá osobní hygiena.

Stavební kameny nám položili rodiče a později učitelky a vychovatelky v mateřských a základních školách. Vštípili nám, že v boji proti šíření některých přenosných onemocnění pomáhá jednoduchý prostředek – mytí rukou vodou i mýdlem a jejich správné osušení. Toto tvrzení podporuje i doporučení Světové zdravotnické organizace (World Health Organization).

Při samotném učení bezchybného mytí rukou u dětí je nutné, aby umytí proběhlo bezprostředně po použití toalety nebo pisoáru, bez zbytečného dotýkání se dalších předmětů. Podívejme se tedy na celý proces od začátku, od splachování pisoárů a toalet. Lanškrounský výrobce sanitární techniky SANELA ho řeší automatickými infračervenými nebo radarovými splachovači.

Pro následné mytí rukou SANELA nabízí další bezdotykové řešení. Vybrat si můžeme například automatickou umyvadlovou baterii s integrovaným dávkovačem mýdla nebo automatickou umyvadlovou nerezovou směšovací baterii, ke které přiřadila menšího bratra v podobě automatického nerezového dávkovače mýdla.

Nakonec lze i osoušení rukou vyřešit bez nutnosti použití obyčejných ručníků. A to za pomoci automatického osoušeče rukou.

Pro děti tak mytí rukou nemusí být jen běžná nudná rutina, ale může se z něho stát taková bezdotyková škola hygieny hrou.


SANELA spol. s r.o.
logo SANELA spol. s r.o.

SANELA spol. s r.o. je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky. Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky zákazníků na moderní sociální zařízení a jejich vybavení ve spojení s vysokou hygienou a komfortní obsluhou.

 
 
Reklama