Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podzemní nádrže Garantia na veletrhu FOR ARCH 2020 s 10% slevou

Na stánku společnosti Nicoll Česká republika č. 1H073 si budete moci prohlédnout nejprodávanější typy nádrží - nádrž Columbus a nádrž Li-Lo. Na všechny nádrže bude také poskytnuta veletržní sleva 10%.

Nádrž Columbus 3700 l, naše stále nejprodávanější nádrž na dešťovou vodu. Uvidíte ji v řezu, takže se můžete sami přesvědčit o její robustní konstrukci a precizním zpracování. Tato nádrž představuje ideální řešení pro celoroční využívání dešťové vody ze střech 100 až 200 m2 v domácnosti (např. WC) i v zahradě. Tyto podzemní nádrže mají monolitickou konstrukci a jsou vyráběny v rotačních formách z kvalitního polyetylenu. Masivní žebrová konstrukce bez jakýchkoliv svarů zaručuje dokonalou statickou pevnost a těsnost. Při instalaci není potřeba nádrž obetonovávat. Je standardně dodávána s PE pochozím poklopem, ale je možné ji doplnit i litinovým poklopem, který lze pojíždět osobními auty. Tyto nádrže jsou dodávány v objemu 3700, 4500 a 6500 l a ve verzi XL a XXL až do objemu 122 000 l.

Plochá nádrž Li-Lo. Ta je speciálně konstruovaná k instalaci v problémových lokalitách, např. s vysokou hladinou spodní vody nebo se skalnatým podložím. Robustní monolitická konstrukce této samonosné nádrže na dešťovou vodu umožňuje velmi snadnou instalaci bez potřeby obetonování. Nádrž je dodávána v objemech 1500, 3000, 5000 a 7500 l, ve verzi XL a XXL až do objemu 65 000 l.

Na oba typy nádrží je poskytována záruka 15 let, ale jejich životnost je prakticky neomezená. Doprava nádrží je od nás zdarma. Každá objednávka bude navíc zařazena do slosování o nádrž v hodnotě 35 000,- Kč.

Přijďte na náš stánek č. 1H073 v hale 1. Nádrž objednáte s 10 % veletržní slevou.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama