Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dezinfekce rukou se stane nedílnou součástí veřejných prostor

Dezinfekce rukou bude nedílnou součástí veřejných prostor v nemocnicích, školách, firmách nebo sportovištích. Česká značka Sanela nabízí automatické nerezové dávkovače tekuté i gelové dezinfekce na bázi alkoholu.

1) SLZN 59ES: Automatický nerezový dávkovač tekuté i gelové dezinfekce - včetně stojanu pro postavení ke stěně.
1) SLZN 59ES: Automatický nerezový dávkovač tekuté i gelové dezinfekce - včetně stojanu pro postavení ke stěně.
2) SLZN 59E:  Automatický nerezový dávkovač tekuté i gelové dezinfekce - nástěnná varianta
2) SLZN 59E: Automatický nerezový dávkovač tekuté i gelové dezinfekce - nástěnná varianta

Dávkovače jsou vyrobeny v antivandalovém provedení z nerezové oceli s matným povrchem. Reagují na vložení rukou do snímané zóny spuštěním jedné dávky dezinfekce, jejíž délka je standardně nastavena na 1,3 vteřiny s možností úpravy pomocí dálkového ovládání. Součástí výrobku je také pětilitrový kanystr, který rychle a jednoduše vyměníte nebo doplníte. Sanela dodává dávkovač buď se stojanem do prostoru (verze SLZN 59ES, doporučená cena 15.500 Kč bez DPH) nebo s možností přidělání na stěnu (verze SLZN 59E, doporučená cena 8.900 Kč bez DPH). Obě varianty jsou napájeny 230 V ze sítě, a tím tak odpadá výměna napájecích baterií.

Více informací získáte na www.sanela.cz.


SANELA spol. s r.o.
logo SANELA spol. s r.o.

SANELA spol. s r.o. je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky. Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky zákazníků na moderní sociální zařízení a jejich vybavení ve spojení s vysokou hygienou a komfortní obsluhou.

 
 
Reklama