Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nádrže Garantia s veletržní slevou 10 % na veletrhu FOR ARCH 2019

Přijďte na náš stánek 1E16 na veletrhu FOR ARCH a my vám rádi poradíme s výběrem nádrže na dešťovou vodu. Pokud ji zároveň u nás objednáte, dostanete nádrž s 10 % veletržní slevou.

Všechny objednávky uskutečněné na veletrhu budou zařazeny i do slosování o nádrž v hodnotě 35 000,- Kč, takže při výhře ji nakonec můžete mít zdarma, nebo za doplatek.
Pokud plánujete nádrž objednat, ale nestihnete to v době veletrhu, stačí nám na stánku nechat kontakty a my Vám rádi zašleme po skončení veletrhu voucher s 5 % slevou na nákup nádrže platný až do 31.3. 2020.

Podzemní samonosné nádrže Garantia
Instalují se do země se zásypem minimálně 500 mm a voda tak téměř nepodléhá zkáze vlivem vysokých teplot a světla. Plastové nádrže mají velkou výhodu z hlediska manipulace a rychlosti montáže. Nádrže Garantia mají velmi masivní monolitickou konstrukci. Jsou samonosné a není potřeba je obetonovávat. Oproti svařovaným nádržím přináší značnou úsporu na armování, bednění a vlastním betonu. Na nádrže Garantia je poskytována záruka 15 let, ale jejich životnost je prakticky neomezená.

Přijďte na náš stánek 1E16 na veletrhu FOR ARCH


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama