Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zveme Vás na veletrh FOR ARCH 2019

Na stánku 1E16 uvidíte nádrže na dešťovou vodu GARANTIA. Rádi Vám navrhneme řešení na míru, poradíme s dotačním programem Dešťovka, nakoupíte se slevou nebo budete moci vyhrát příspěvek na nádrž.

Tématem stánku je využívání dešťové vody na zahradě i v domácnosti.

Na stánku budou k vidění dvě nejprodávanější nádrže Columbus 3700 l a nádrž Li-Lo, která představuje speciální řešení pro vysokou hladinu podzemní vody nebo skalnaté podloží. Současně na veletrhu můžete nádrž zakoupit s veletržní slevou 10 %, nebo po registraci získat voucher na slevu 5 %, která bude platit až do 31. 3. 2020. Všechny objednávky uzavřené na veletrhu budou také zařazeny do slosování o nádrž v hodnotě 35 000 Kč zdarma. Vylosovaný tak bude mít vybranou nádrž zcela zdarma nebo pouze s doplatkem. Poradíme Vám, jak nádrž vybrat, jak ji nainstalovat a udržovat. Pokud máte zájem na ni získat dotaci ze stále otevřeného programu Dešťovka, rádi Vám zpracujeme odborný posudek a poradíme, co je k vyřízení dotace potřeba.

Přijďte nás navštívit.

Nicoll Česká republika
Hala 1, stánek č. 1E16


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama